Etusivu > Uutiset > Sisältö

Staattinen mikseri

Nov 21, 2017

Staattinen mixer on advanced mikseri kehitetty 1970-luvun alussa. Vuonna 1995 Yhdysvaltoihin Kenneth yhtiö käynnisti ensimmäisen sekoitussuutin. Vuodesta 1900-luvun 80 kotimaisten yritysten on sijoittanut tutkimukseen ja kehitykseen. Joukossa emulsio polttoainetuotanto on myös erittäin hyvä hakemus.

1970-luvulta lähtien staattisten sekoittimien on alkanut soveltaa kemian teollisuus, elintarviketeollisuus-, tekstiili- ja kevyen teollisuuden ja saavutettu hyviä tuloksia. Kuin staattinen mikseri eräänlainen special

Lee kotimaisia ja ulkomaisia saatavia tuotteita ei vain luottamuksellisia tämä toimielin vaan myös kerran kiinteä rakenne. Samaan aikaan kuivatuksen agentti ja epoksi-hartsia viskositeetti vaihtelee suuresti (viskositeetti epoksihartsi pinnoite on 20-80 kertaa viskositeetti kovetinta) ja valmisteilla kaksi nesteiden virtausta on hyvin pieni , jolloin on vaikea sekoittaa niitä yhdenmukaisesti.

Sekoitussuutin on eräänlainen laite laitteet ja agitaattori on erilainen, se ei ole liikkuvia osia sisällä, lähinnä nesteen virtaus ja sisäinen yksikkö erilaisten nesteiden sekoitus ja erityinen rakennesuunnittelun järkeistämisen aikaansaamiseksi. Verrattuna muiden laitteiden, kuten tasoanturi, venturi, sekoitin ja homogenizer, staattinen mikseri on korkea hyötysuhde, alhainen energiankulutus, pienet, investointien säästöä ja helppoa jatkuvan tuotannon edut. Staattinen mikseri, nesteen liikkeen seuraa ”split - vaihto - päällekkäisyys”-sääntö, sekoituksen on merkittävä rooli muutos. Siirtää menetelmä voidaan jakaa kahteen luokkaan: ”toisiinsa nähden sama poikkileikkaus virtauksen nopeus jakelu ja” monikanavainen toisiinsa nähden ”ja eri mallia sekoittimet vaihto-tilat ovat erilaisia. Hitertix HICHINE sekoitussuutin eikä pelkästään siinä voidaan soveltaa sekoitustoiminnasta ja kohdistettu prosessiin liittyvät sekoittaminen ja toimitus, mukaan lukien kaasu / kaasu, miksaus, neste / neste uutto, kaasu / neste reaktio, lämmön siirto parantamista ja neste / neste reaktio jne. Sekoitussuutin on laajalti käytetty muovi, kemian, kaivos- ja metallurgia, ruoka, kosmeettisia, torjunta, Kaapeli, petroleum, paperinvalmistuksen, kemian-fiber, biologia ja lääketeollisuuden ympäristönsuojelun jne. Ansiosta alhainen energiankulutus on tuonut huomattavia taloudellisia etuja.