Etusivu > Uutiset > Sisältö

Itsepuhdistuva suodatin

Nov 21, 2017

Itsepuhdistuva suodatin käytetään laajalti veden hoito teollisuuden laitteita, yksinkertainen rakenne ja hyvä suorituskyky jäteveden parhaan suodatuksen vaikutus. Pääkomponentit ovat: moottori, Sähköinen ohjausyksikkö, valvonta putken, ohjaaja komponentit, suodattimen komponenteista, 316L ruostumaton teräsharja, Karmi osat, vetoakseli, laippaliitännällä ja tuonnin ja viennin. Itsepuhdistuva suodatin voittaa perinteisen suodattimen tuotteet, pieni määrä yhdisteitä alttiita lika tukkeutumisen suodattimen osa tarvetta purkaa ja puhdistaa ja voi tarkkailla suodatin ja muita puutteita, raaka veden suodatin automaattisesti puhdas suodatin valua toiminto, ja puhdistaa jäteveden järjestelmän keskeytymätön vedensaanti ja voit seurata suodatin yhtäläisessä asemassa automatisoitujen työtila. Kattaa eri suodatin tarkkuus 10um 3000um tarpeisiin.

Itsepuhdistuva suodatin, suorittaa ja valvonta ilman ulkoista energiaa automaattisesti puhdistaa suodatin, automaattinen jätevettä. Jatkuvasti backwashing, puhdistus ja suodatus aikana voidaan säätää, itsepuhdistuva suodattaa aikaa oletusarvoisesti 10-60 / s, puhdistus ja suodatus veden menetystä osuus oli vain 0,08-0.6 % määrästä suodatus; suodatus tarkkuus jopa 10-3000 mikronia; työpaine voi olla enintään 1,0-1.6Mpa; Single flow: 4-4160m/h. Voidaan pystysuorassa, vaakasuora, käänteinen tahansa asentaa mihin tahansa suuntaan voidaan teollisuus-, maatalous-, power, elektroniikka, lääketiede, ruoka, tulostaminen ja värjäys, rakennus-, teräs-, Metallurgia-, paperinvalmistuksen- ja muilla toimialoilla vesi suodatus.

Itsepuhdistuva suodatin on suodatin suoraan pysäyttää nestemäisten epäpuhtauksia, kellukkeet, hiukkaset, jne., ja vähentää veden sameuden, vähentää lian, varmistaen takaisin leikkuulaitteen toimiessa ja käyttöikä Tarkkuuslaitteet, se on automaattinen jäteveden ominaisuudet.