Etusivu > Uutiset > Sisältö

Pussisuodattimen edut

Nov 21, 2017

Pussisuodatin edut:

⑴ pussisuodatin kompakti, kohtuullinen koko. Asennus ja käyttö on yksinkertainen, kätevä, pieni jalanjälki.

⑵ pussi suodatin korkea suodatustarkkuus, sopii hienoille hiukkasille tai suspendoituneille kiintoaineille, suodatusalue on 0,5-200 mikronia.

⑶ suuremman käsittelyvirtayksikön suodatusalue, suodatusvastus pienempi, suuri suodatusteho. Nestesuodattimen pussin suodatinfunktio vastaa suodattimen 5-10-kertaista suodatinta, mikä voi suuresti alentaa kustannuksia. suunnittelu virtaus voi täyttää 1 ~ 500m3 / h vaatimukset, edullisia.

⑷ laukkusuodatin monenlaisia ​​käyttötarkoituksia, voidaan käyttää karkeasuodattimelle, suodattimelle tai hienosuodattimelle; kun kyseessä on sama suodatusvaikutus verrattuna kehystettyyn hienosuodattimeen, suodatinpatruunaan ja muihin laitteisiin, joiden investointikustannukset ovat alhaisemmat, elinikä Pitkä ja suodattimet edullisia etuja. ⑸ korkea suodatustarkkuus, suodatuskapasiteetti, alhaiset kustannukset, korkea hyötysuhde ja niin edelleen.

⑹ nestepussi suodatin ei-puhdas, vaihda nestesuodatin pussi voidaan valmistaa 30 sekunnin kuluessa, kätevä, säästä aikaa ja työvoimakustannuksia.

⑺ Nestepussien suodattimen tekniset tiedot, matala-paine, sivutasoinen, top-in, multi-bag, horisontaalinen.

⑻ Yksittäispussi suodattimet ovat: nro 1 kone, nro 2 kone, nro 3 kone, nro 4 kone, nro 5 kone. ⑼ laukkusuodatin, joka täyttää erilaiset suodattimet. ⑽ pussisuodatinmateriaali sisältää ruostumatonta terästä SUS304, SUS316, SUS316L.