Etusivu > Uutiset > Sisältö

Takaisinpuhdistussuodattimen puhdistusominaisuudet

Nov 21, 2017

a. Automaattinen irrotusjäteveden suodatin usealla suodattimella, tehokas suodatusalue, painehäviö. Suodata suodatinalue tuonti- ja vientisektorille 3-5 kertaa.

b. Automaattinen kierrätys jäteveden suodattimen korjaus, helppo huolto: asetettu huoltotanko, helppo lastaus ja purku suodatinpatruuna, backwash suodatin

C. Automaattinen jälkilämmönvaihtosuodatin, jossa käytetään useita suodatinpatruunan suodatinpatruunan puhdistusrakennetta, puhdistusta keskeytymättä.

d. Automaattinen viemäröinnin suodattimen ohjaus: käyttäjän todellisen tilanteen mukaan on asetettava järjestelmäparametrit.

e. backwash filter Suorituskykyinen ohjausjärjestelmä: korkean tarkkuuden ja erilaisen veden laadun säätöjärjestelmä säätää toimintatapojaan ja käyttöolosuhteitaan parantaakseen veden sopeutumista.

f. Takavirtasuodatin kätevä säätö: paine / aikaohjaus tai erillinen säätö todellisten olosuhteiden ja tarpeiden mukaan, automaattinen käyttö; aseta manuaalinen / automaattinen siirto-kytkin, ohjaustila voidaan asettaa ennalta ja voi saada aikaan sähköisen lukituksen,

g. Kaukosäätimen suodatin paikallisohjauksella, tarvittaessa kauko-ohjaimen kytkin voidaan asettaa paikallisen toiminnan ja kauko-ohjauksen suorittamiseksi.

h. Takaisinpuhallussuodatin vasemmalla käynnissä oleva tilan ulostulo, hälytyslähtöteho ja muut toiminnot sen varmistamiseksi, että automaattisen vierasjätevesisuodattimen turvallisissa ja luotettavissa olosuhteissa käytettävät laitteet

Taakseensuodattimen suodattimen kyky, suuri virtaus: suuren mittakaavan hiilikaivosten käyttö "virtaus" -suodattimessa rakenteellisten rajoitusten vuoksi suurin virtaus voi nousta vain 380 l / min, suodattimen korkeus on 800 l / min tai enemmän. Täysin automaattinen suodatin, suodatin, täysin integroitu vesiprosessori, sähköinen kalkinpoistosuodatin Kierrossuodatin Suuri suodatustarkkuus: vastapuhdistussuodatin kahdella tai useammalla suodatinryhmällä, virtausalue, alkuperäinen painehäviö on pieni, voi saavuttaa korkean virtauksen, tarkan tarkkuuden suodatus (25 m, 40 m), perinteistä suodatinta on hyvin vaikea saavuttaa. Suodatin, jolla mitataan saastumisen astetta: Pi-portin sisäänvirtauspäässä oleva suodatin, Po-portti voidaan varustaa painemittarilla K1, K2, P = K1-K2 paineen koolla, suodattimen kvantitatiivisella reaktiolla on saastunut Helppo puhdistaa astetta milloin tahansa, perinteinen suodatin ei ole toissijainen toiminto.