Etusivu > Uutiset > Sisältö

Automaattinen backwash-suodatin

Nov 21, 2017

Perinteisten suodatinmateriaalien voittamiseksi pieni määrä epäpuhtauksia, jotka ovat alttiita lian tukkeudelle, suodattimen osa purkamisen ja puhdistuksen tarpeesta sekä suodattimen tilan valvonnasta ja monista muista puutteista, raa'an veden suodattamiseksi ja suodattamiseksi automaattisesti automaattiset puhdistus- ja jätevedenpuhdistustoimet sekä siivousjäteveden puhdistaminen Järjestelmän keskeytymättömän veden syöttönä voit seurata suodattimen toimintatilaa, korkeaa automaatiota. Kattavat erilaiset suodatusvaatimukset 10um - 3000um, tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman veden suodatuslaitteita.

Takavirtasuodatin, ajo ja ohjaus ilman ulkoista energiaa voivat automaattisesti puhdistaa suodattimen, automaattisen jäteveden. Jatkuvaa virtausta pesun, puhdistuksen ja suodatuksen aikana voidaan säätää, puhdistus- ja suodatusajan oletusarvo on 10-60 / s, vedenpuutteen puhdistus ja suodatus muodostavat vain 0,08-0,6% suodatetusta vedestä; suodatustarkkuus jopa 10-3000 mikronia; käyttöpaine jopa 1,0-1,6 MPa; yksi virtaus: 4-4160m & ↓; / h.

Vedenpitävä suodatin voi olla pystysuora, vaakasuora, käännetty missä tahansa mihin tahansa suuntaan voidaan käyttää teollisuuden, maatalouden, kuntayhtymän, elektroniikan, lääketieteen, elintarvikkeiden, painatus- ja värjäys-, rakennus-, teräs-, metallurgia-, paperi- ja muilla teollisuudenaloilla.

Automaattista huurteenpoistosuodatinta voidaan käyttää teollisuusvesi-, merivesi-, elintarvike- ja farmaseuttisten ja muiden kevyiden kemikaalien teollisiin jätevesiin, kierrätysveden suodatukseen sekä emulsion regenerointiin, jäteöljyyn, nestemäiseen raaka-aineeseen ja muuhun suodatusprosessointiin. Metallurgisessa teollisuudessa ja petrokemian teollisuudessa ja voimalaitoksissa vesihuolto- ja viemäröinti- ja kierrätysvesijärjestelmissä sekä nestemäisen väliaineen suodatusprosessissa automaattisen backwash-suodattimen soveltaminen on yhä laajempaa, Kiinan modernit metallurgiset yritykset ottavat käyttöön jatkuvan valuvesijärjestelmän, masuunin vesijärjestelmä, Kuumavalssatut korkeapainevesi kalkinpoistojärjestelmät, emulsiojärjestelmät ja suljetun veden kierrätysjärjestelmät, nestemäiset keskisuodatusjärjestelmät ovat laaja automaattisen huuhtelusuodattimen käyttö.