Etusivu > tuntemus > Sisältö

Kuiva ilmahydraulisuodatin on hydraulisuodatin, joka erottaa ilman epäpuhtaudet kuivan suodatinelementin (kuten paperisuodattimen) läpi.

May 03, 2019

Kevyissä ajoneuvoissa (mukaan lukien autot ja pienautot) käytettävät ilmahydrauliset suodattimet ovat yleensä yksivaiheisia. Sen muoto on leveä tai elliptinen ja tasainen. Suodatinmateriaali on suodatinpaperi tai kuitukangas. Suodattimen päätykansi on valmistettu metallista tai polyuretaanista ja ulkokotelo on valmistettu metallista tai muovista. Ilmamäärän nimellisvirtausnopeudella suodatinelementin alkuperäisen suodatustehokkuuden tulisi olla vähintään 99,5%.

Kovien työympäristöjen vuoksi raskaissa ajoneuvoissa on oltava suuri määrä ilmahydraulisia suodattimia. Ensimmäinen vaihe on syklonin esisuodatin (kuten terärenka, pyörreputki jne.), Jota käytetään suodattamaan karkeiden hiukkasten epäpuhtaudet, suodatustehokkuus on yli 80%, ja toisen vaiheen hienosuodatin on mikrohuokoinen paperisuodatin (yleisesti kutsutaan suodatinelementti), sen suodatustehokkuus on yli 99,5%. Pääsuodatinelementin takana on myös suodatinelementti, joka estää pölyn pääsyn moottoriin, kun pääsuodatinelementti asennetaan ja vaihdetaan tai kun pääsuodatinelementti vahingossa vahingoittuu. Turvarungon materiaali on enimmäkseen kudottua kangasta ja käyttää myös suodatinpaperia.

Kostean ilman hydrauliikkasuodatin, mukaan lukien öljyn upottaminen ja öljyhaude.

Öljyn upotustyyppi on erottaa ilman epäpuhtaudet öljyllä kyllästetyn suodatinelementin läpi, ja suodatinelementtimateriaalissa on metallilanka ja vaahtomateriaali. Öljykylpy-tyyppi tuo imeytetyn pölyisen ilman öljyaltaaseen suurimman osan pölyn poistamiseksi ja suodattaa sitten öljyn sumutetun ilman suodattimen läpi, joka on kääritty langan, öljypisaroiden ja pysäytetyn öljyn läpi. Pöly palaa öljyaltaan yhteen. Öljykylpyilman hydraulisuodattimia käytetään yleisesti maatalouskoneissa ja merivoimassa.

Öljyn hydrauliikkasuodatin sijaitsee moottorin voitelujärjestelmässä. Sen ylävirtaan on öljypumppu, ja loppupään on moottorin osat, jotka tarvitsevat voitelua. Toiminto on suodattaa öljyn öljypohjasta peräisin olevat haitalliset epäpuhtaudet ja syöttää voiteluöljyä liikeparille, kuten kampiakselille, liitäntätangolle, nokka-akselille, kompressorille ja männänrenkaalle voitelun, jäähdytyksen ja puhdistus. Laajenna näiden komponenttien käyttöikää.www.inocofiltration.com