Etusivu > tuntemus > Sisältö

Staattiset sekoittimet

Jan 11, 2018

Staattinen mikseri on kehittynyt kemiallinen yksikkölaitteisto, koska sen alusta eri aloilla kotimaassa ja ulkomailla on edistetty. Dynaamiin sekoituslaitteisiin verrattuna staattisen sekoittimen pääkytkentäyksikkö ei liiku itsensä sekoitusprosessin aikana vaan hajottaa ja sekoittaa nesteen itse nesteen energian ja staattisen sekoitusyksikön vaikutuksen kanssa niin, että sen laitteet Ei liikkuvia osia.

Koska staattiset sekoittimet mahdollistavat sekoittumisen ilman mekaanisia sekoitusyksiköitä, tuotteen sekoittamiseksi tarvittava energia tulee suoraan nesteen itsestä ja kiinteä sekoitusyksikkö katkaisee jatkuvasti, diffundoi ja jakaa nesteen uudelleen; ja sekoittaminen Tarvittava kineettinen energia tulee pumpun laitteesta.

Itse asiassa staattisella sekoittimella on pienikokoiset, kätevä ylläpito, yksinkertainen asennus, suuri purkaminen ja luotettavuus jne. Edut; Lisäksi sillä on hyvät sekoitustoiminnot, tehokas hyötysuhde, helppo jatkuva tuotanto, vähentynyt työvoimakkuus, parantunut tuotannon tehokkuus ja energiankulutus. Pienet käyttökustannukset ovat pienet.

Edellä mainitut etulyöntiasteet tekevät staattisesta sekoituksesta vähitellen käyttöön kemianteollisuuden, öljyn, kemiallisten kuitujen, rasvan, elintarvikkeiden ja ympäristönsuojelun alalla jne. Sekä kemian yksikön toiminnan, uuttamisen, kaasun imeytymisen, reaktio ja lämmönvaihto, Liuotettu, hajonnut, sekoitettu jauhe, kuten erinomaisia ​​tuloksia.

Puhuttaessa staattisen sekoittimen roolista vedenkäsittelyn alalla kukin sen komponentit voidaan jakaa kahteen virtaan, virtaus jaetaan sen jälkeen, kun nestekerroksen paksuus on ohut, joten bakteerit altistuvat HOCl: lle, lisääntynyt kosketusalue, Helppo tappaa; samaan aikaan on muuntamisen ja kääntämisen rooli. http://www.inocofiltration.com/