Etusivu > tuntemus > Sisältö

Itsepuhdistuva suodatin toimii editorissa

Nov 21, 2017

Suodattimesta tulevaa vettä, ensimmäiset karkeat suodatinkomponentit suodattavat suurempia epäpuhtauk- sihiukkasia ja päästävät sitten hienojakoiseen suodattimeen, suodatetaan hienot hiukkaset hienojakoisten epäpuhtauksien läpi, veden poistoaukosta.

Suodatusprosessissa hieno suodatinverkko kerääntyy vähitellen epäpuhtauksiin sen sisälle ja sen ulkopuolelle paine-eron muodostamiseksi. Kun paine saavuttaa ennalta asetetun arvon, se käynnistää automaattisen puhdistusprosessin: puhallusventtiili avataan, hydraulinen moottori- kammio ja pääkokoonpanon hydraulisylinteri vapauttavat paineen ja tyhjenevät vettä; paine hydraulisessa moottori- kammiossa ja imuputkessa putoaa voimakkaasti, Paine vaikutus imusuuttimen hienojakoisen suodatinseinän lian kautta, hydraulimoottori hydrauliseen moottorihuoneeseen, jäteveden poistoventtiili, imuprosessin muodostuminen. Kun vesi virtaa hydraulimoottorin läpi, imuputki pyörii, imuputkea ajetaan aksiaalisesti hydraulisylinterimännän avulla ja imusuodatinyksikkö puhdistetaan ja puhdistetaan kokonaan aksiaalisen liikkeen ja pyörimisliikkeen . Koko puhdistusprosessi kestää kymmeniä sekunteja. Puhallusventtiili on suljettu puhdistuksen lopussa ja lisääntynyt paine aiheuttaa hydraulisylinterin männän palaamisen alkuperäiseen asentoonsa ja suodatin alkaa valmistautua seuraavaan huuhtelujaksoon. Puhdistusprosessissa normaali suodatinsuodatin toimii keskeytyksettä.

Peräsuojaus voidaan suorittaa automaattisesti. Kuten aiemmin mainittiin, hydraulisen sylinterimännän avaa hydrauliikkaventtiili ja saavutettava toiminta. Takaisinvalosuojaus, joka perustuu suodattimen tulo- ja poistoaukon paine-eron arvoon hydraulisen venttiilin ja hydraulisylinterin tarkkaan hallintaan ja ohjaimen teho tulee putkilinjan omasta painostuksesta.

Itsepuhdistuvat suodattimen ominaisuudet: keskeytymättömät vedensyöttövaimentimet, koko tyhjennysuutin on verkkosuodatin joka tapa saavuttaa tämä. Takaisinpuhdistus on vain pieni suutin suuttimen ja hienojen paikallisten paineominaisuuksien välillä eikä keräimen ja hydraulisylinterin toiminta vaikuta tavanomaiseen vesihuoltoon. Samanaikaisesti vedenpuhdistuksen aikana kulutetun veden määrä on hyvin pieni 300 m3 / h virtausnopeudella. Esimerkiksi 35-40m3 / h: n takaisinvirtausvirta, 7-15 sekunnin jälkivedenpuhdistusaika, 80-160 litran vedenpuhdistustilavuus.