Etusivu > tuntemus > Sisältö

Itsepuhdistuva suodattimen puhdistus ja päivitys

Apr 22, 2019

Itsepuhdistuva suodatin käyttää suodatinta suoraan veden epäpuhtauksien sieppaamiseen, suspendoitujen kiintoaineiden poistamiseen, hiukkasten vähentämiseen, sameuden vähentämiseen, veden puhdistamiseen, järjestelmän likaantumisen, levien, ruosteen jne. Vähentämiseen ja veden uudelleenkäyttöä varten. Laitteella on omat ainutlaatuiset edut. Tulevaa veden uudelleenkäyttöä koskevassa kentässä Kiinassa odotetaan edelleen laajalti käytettäväksi automaattista itsepuhdistuvaa suodatinta.

Ennen kuin käytät uutta tai puhdasta itsepuhdistuvaa suodatinta, on tarkasteltava laitteen ulkonäköä, kuten avautumista, rikkoutumista ja suodatinmateriaalivahinkoja. Laitteen alussa korvatun suodattimen suunta on merkitty korvattavan itsepuhdistuvan suodattimen reunalla olevalla merkinnällä. Alkuperäinen paine-ero tallennetaan aina, kun uusi itsepuhdistuva suodatin vaihdetaan, ja suodatin tulee puhdistaa, kun suodattimen paine-ero ylittää hälytysarvon.

Kun suodattimen paine-ero ylittää korvaavan arvon, eli 1,8-kertaisen alkuperäisen paine-eron, korvaavan suodattimen paine-ero ei saa ylittää 2 kertaa alkuperäistä paine-eroa. Kun vaihdat uuden suodattimen tai puhdistetun suodattimen, suodattimen paine-ero on alempi kuin alkuperäinen paine-ero, suodatin on vaihdettava, ja ilmastointikotelo on puhdistettava vaihdon jälkeen.

Itsepuhdistuvien suodattimien päivitysten on perustuttava suunnittelun ohjeissa määriteltyihin parametreihin uusien suodattimien, kuten suodatinmateriaalin, suodatinalueen, suodatusvoiman ja ensisijaisten, keskisuurten ja tehokkaiden suodattimien suodatusasteen valitsemiseksi. Näitä parametreja ei voi muuttaa tahdolla. Uusissa suodattimissa on oltava tehtaan laadunvalvontaohjeet.www.inocofiltration.com