Etusivu > tuntemus > Sisältö

RFT-backwash-suodatin ja käyttö

Apr 18, 2019

RFT-automaattinen selkäsuodatin on itsepuhdistuva laite hiukkasten jatkuvaan suodattamiseen matalaviskositeettisista nesteistä. Sen suurimmat ominaisuudet ovat korkea luotettavuus ja alhaiset ylläpitokustannukset.

Suodattimen suodatustarkkuus on 30-1000 μm, jotta varmistetaan epäpuhtauksien tehokas erottaminen nesteestä. Kun suodatinelementin ja paineen välinen paine-ero asetetaan asetettuun arvoon, paluuhuuhtelu käynnistyy välittömästi ja suoritetaan itsepuhdistus. Ja suodatusta ei keskeytetä takaisinpesun aikana. Nesteen kiinteät hiukkaset nopeuttavat järjestelmäkomponenttien, putkien ja venttiilien kulumista, jotka aiheuttavat järjestelmän osien ennenaikaisen epäonnistumisen ja lopputuotteen laadun.

Kompakti rakenne, korkea luotettavuus, alhaiset käyttökustannukset ja pitkä käyttöikä johtavat sitä, että takapuhdistussuodatin on käytössä kaikilla toimialoilla, jotka poistavat kiinteitä hiukkasia matalan viskositeetin nesteissä. Suodatinelementin materiaalia ja tiivistettä on muutettava vain suodoksen mukaisesti. Ihanteellinen teollisuussektorille.www.inocofiltration.com