Etusivu > tuntemus > Sisältö

Suodatinelementin vaihtaminen

Dec 27, 2017

1.1 Kalvosuodatinpatruuna tulee vaihtaa säännöllisesti. Korvaavan elementin syklit ovat alla.

I. Suojaussuodattimen veden kulutus on huomattavasti aiempaa alhaisempi tai olemassa oleva paine on alhaisempi kuin alkupaine 50 kpa, sen on vaihdettava suodatinelementti kerran kolmen kuukauden kuluessa.

II. Hartsisuodattimen veden kulutus on huomattavasti aiempaa alhaisempi tai olemassa oleva paine on alhaisempi kuin alkupaine 50 kpa, sen on vaihdettava suodatinelementti kerran kolmen kuukauden kuluessa.

III.Micron-kalvosuodatin Veden kulutus on huomattavasti aiempaa alhaisempi tai olemassa oleva paine on alhaisempi kuin alkupaine 50 kpa, sen täytyy vaihtaa suodatinelementti kerran kolmen kuukauden kuluessa, yleensä suodattimen tarkkuus voi saavuttaa 0,45 mikronia.

IV. Vedenpään päätelaitteen membraanisuodatusjärjestelmät Veden kulutus on huomattavasti aiempaa alhaisempi tai olemassa oleva paine on alhaisempi kuin alkupaine 50 kpa, sen on vaihdettava suodatinelementti kerran kolmen kuukauden kuluessa, yleensä suodattimen tarkkuus voi saavuttaa 0,22 mikronin.

图片2.jpg

1.2 Suodatinpatruunan vaihtaminen

Avaa muovipussi patruunan aukon päähän, tarkista, onko tiiviste kunnossa ja paikallaan. Käytä sopivaa kostutinta (esim. Vettä) tiivisteen ja patruunapesän märittämiseksi. Käsin pitää pitää O-rengasta lähellä oleva pää ja aseta patruunaliitäntä kasettiholkkiin pystysuoraan. Irrota patruunan pakkauspussi kaikki patruunat on asetettu paikoilleen. Kiinnitä paineastio, asenna metallikotelo paikoilleen.http: //www.inocofiltration.com/