Etusivu > tuntemus > Sisältö

Itsepuhdistuvan suodattimen käyttöiän pidentäminen

Apr 21, 2019

Suodattimet ovat välttämättömiä puhdistuslaitteita ja paras avustaja ympäristön suojelemiseksi. Itsepuhdistuvia suodattimia käytetään myös laajasti teollisuustuotannossa. Mutta riippumatta siitä, millaisia laitteita, jos haluat tehdä laitteistosta pidempään, on toteutettava tehokkaita huoltotoimenpiteitä, kuten säännöllinen huolto, säännöllinen puhdistus, säännölliset tarkastukset jne.

Suodattimen tärkeä osa on suodatinpiiri, joka on yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tämän materiaalin suodatinpiirillä on usein epäpuhtauksien kertyminen käyttöjakson jälkeen, mikä vaikuttaa laitteen käyttötehokkuuteen ajan kuluessa. Tällä hetkellä meidän on tehtävä hyvä puhdistus ajoissa. Meidän on vain puhdistettava sirun epäpuhtaudet, ja meidän on tarkistettava siru säännöllisesti vaurioiden varalta. Jos suodatin havaitaan vahingoittuneena, meidän on korvattava se ajoissa tarpeettomien ongelmien välttämiseksi.

Lisäksi on myös tarpeen kiinnittää huomiota laitteen paineeseen. Kun laitteen silmää pienennetään, virtausnopeus hidastuu vähitellen ja suodatusvaikutus pienenee. Tällaisessa tilanteessa suodatin muistuttaa meitä kiinnittämään huomiota puhdistukseen ja huoltoon.

Kun puhdistat suodatinta, aseta ensin korvattu suodatin ulos ja tuhkaa tuhkaa, lisää sitten pesualtaalla vettä lisäämään vaahtoa ja pese se varovasti. Puhdistettu suodatin on myös kuivattava ilmanvaihdossa ilmasta, kunnes suodatin on puhdistettu. Tarkista lopuksi vauriot ja ilman vuoto ennen suodattimen asentamista. Asennus voidaan suorittaa ilman ongelmia.www.inocofiltration.com