Etusivu > tuntemus > Sisältö

Miten backwash-suodatin tehdään virheettömästi

Apr 22, 2019

Kun valitaan takapesu-suodattimen paine-eron säätö, on tarpeen valita sopiva laite tarpeen mukaan, jotta varmistetaan, että koko takaisinpesun prosessi on virheetön, kuten suunnittelun ominaisuudet ja muodostumisvaikutukset ovat parempia. Kun tarkastellaan jakelulinjaprosessien yksityiskohtia tällä alalla, meidän on tehtävä hyvää työtä näiden täysin automaattisten suodatussuunnitelmien parissa ja valittava suodatinsuunnittelu, joka vastaa paremmin todellisia tarpeita, jotta voidaan varmistaa normaali toiminta ja tarpeetonta lisääntyä. Vaihtoehto.

Kun valitsemme takaisinpesun suodattimen, meidän on ensin tarkasteltava huuhtelun vaikutusta. Jos haluat säilyttää tämän tyyppisen selkäsuodattimen takapaineen arvon vakaana, suunnitteluvirheitä ei enää esiinny, ja sinun pitäisi olla hyvä käyttää tätä etukammiossa. Suodattimen ilmanottoaukko, jolla on täysin automaattinen suunnitteluvaikutus, voi siten taata perusrakenteen johdonmukaisuuden, ja suodatinsuunnittelua voidaan vaikuttaa ilman virheitä.

Kun olet ottanut huomioon nämä suunnitteluominaisuudet ja suodatinsuunnittelun, meidän on muistettava, että käytämme näitä ominaisuuksia operatiivisten vaikutusten ja suunnitteluvirheiden varmistamiseksi. Tämä muotoiluominaisuus voi myös parantaa toimintatuloksia. Jos haluat, että backwash-muotoilu ja suodatinsuunnittelu säilyttävät kunkin tuuletusaukkojen vaikutuksen, sinun on käytettävä tätä uusinta täysin automaattista takaisinpesun suodatinta. Tämä takaisinpesu on paras.

www.inocofiltration.com