Etusivu > tuntemus > Sisältö

PP-suodattimen puhdistus

May 01, 2019

PP-suodattimet ovat vedenpuhdistustuotteiden tärkeimmät suodattimet, ensin kosketuksissa veden epäpuhtauksien kanssa, ja epäpuhtaudet estävät ne helposti. Suodatusvaikutuksen varmistamiseksi se on puhdistettava ja huollettava joka kerta.


1. Puhdista teollisella pesuaineella


Teollisuuden suuret laitteet Jotta varmistetaan koneen puhtaus, jotkin yritykset ovat kehittäneet teollisuuslaitteita, pesuaineita, parempia kuin kotitalouksien pesuaineita, korkeampaa puhdistuskerrointa ja puhtaampia syvälle sijoitettuja epäpuhtauksia. Puhdistusmenetelmä on sama kuin pesuaine. PP-suodatin


2. Puhdista pesuaineella


Keittiömarkkinoilla on valmistettu monia kovettavia pesuaineita, ja niitä voidaan käyttää myös PP-suodattimien puhdistukseen. Sitten kaada pieni määrä pesuainetta pottiin, sekoita käsin ja aseta suodatin siihen, niin että suodatin on vaaleampi tai sama väri, kunnes vesi on. PP-suodatin

Haitat: Korkeampi kiinnostus, puhdistus 2-3 kertaa tarpeeksi kiinnostunut uuden suodattimen ostamiseen

Haitat: lisääntynyt kiinnostus siivoukseen, sisäelimet eivät pääse eroon.

Edut: Puhdistusvaikutus on hyvä, suodatin monitasoisten epäpuhtauksien sisällä ja sen ulkopuolella voidaan poistaa, ja suodatusvaikutus paranee.

Edut: suurempi puhdistusteho, parempi puhdistusvaikutus, voi pidentää PP-suodattimen käyttöikää.


3. Pese suoraan vedellä


Ota ensin potti vettä, poista sitten suodatin suodattimesta, laita suodatin altaan päälle, pese se harjalla olevan tumman värin kanssa ja anna altaaseen keinua ja pestä, muuttaa altaan pohjalla olevaa sameutta ja sitten tulla. Kunnes suodattimen pinta on kevyempi tai epäpuhtauksia ei ole purkauksen aikana.

Edut: alhaiset edut (vain veden kustannukset) on helppo ylläpitää, helppokäyttöinen, huuhtelun suunta. Käytännöllisin huuhtelumenetelmä tässä vaiheessa.

Haitat: pesuvaikutus ei ole kovin hyvä, paikallista kovaa jäännöstä on vaikea puhdistaa, jos epäpuhtaudet täyttyvät


https://www.inocofiltration.com/