Etusivu > tuntemus > Sisältö

Kaasusuodattimen kemiallinen suodatusperiaate ja suodatusvaikutus

Jan 25, 2018

Sinun tarvitsee vain asentaa eri tyyppisiä taittosuodatinpatruunaa kaasusuodatukseen suodatinkotelossa, voit muodostaa täydellisen kaasusuodattimen. Tämä suodatinlaitteisto ei ole vain suunniteltu, kompakti ja helppo asentaa ja puhdistaa, sopii elintarvike-, lääke-, kemian-, elektroniikka- ja muille toimialoille sterilointikaasun suodatukseen.

Samaan aikaan kaasusuodattimen koteloon voidaan asentaa myös painemittareita, joita käytetään suodattimen paineen valvontaan reaaliajassa. ja kun asennat korkean hyötysuhteen taittosuodattimen, voit kaasusterilointisuodattimen hienoisena suodattimena. Lisäksi kaasusuodattimen kotelo voidaan asentaa tehokkaaseen, sub-efficient folding -suodattimeen ja tukea hienosuodattimen käyttöä esisuodattimena, voit pidentää hienosuodattimen käyttöikää tehokkuuden parantamiseksi.

Riippumatta siitä, minkälaista kaasunsuodattimen rakennetta käytetään kemiallisessa suodatuksessa, ne ovat periaatteessa haitallisten kaasumolekyylien valikoiva adsorptiota eikä mekaanisesti tavallisia suodattimia epäpuhtauksien poistamiseksi. Tässä käytetty suodatusaine on yhteinen aktiivihiilimateriaali. Koska suuri määrä mikrohuokosia, jotka ovat näkymättömiä paljaalle silmälle, näitä mikrohuokosia käytetään tehokkaasti adsorboida haitallisia kaasuja.

Kun vapaasti kiehuvat ilmassa olevat molekyylit koskettavat kaasusuodattimen aktiivihiiltä, ​​jotkut kondensoituvat nesteeseen mikrohuokosissa ja pysyvät paikoillaan kapillaariperiaatteella, jotkut täyttävät mikrohuokoset, jotka ovat verrattavissa molekyylikokoon materiaaliin. Lisäksi aktiivihiili adsorboi myös tiettyjä ilmassa olevia mikro-organismeja ja tappaa ne.

Normaaliolosuhteissa aktiivihiilen adsorptiokyky kapasiteetin käytön aikana heikkenee edelleen, kun heikentyy jossain määrin, suodatin romutetaan. Jos vain fysikaalinen adsorptio, jossa on lämmitys tai höyrykuivaus, voi aiheuttaa haitallisia kaasuja aktiivihiilestä, aktivoidun hiilen regeneroinnin.http: //www.inocofiltration.com/