Etusivu > tuntemus > Sisältö

Kaivukoneen suodatin käyttää huolto-ohjeita

May 02, 2019

(1) Märkä ilmansuodattimen öljypohja on kaiverrettu "öljypinnalla" ja nuolimerkillä. Käytettävä öljy tulee lisätä määrättyyn korkeuteen. Jos öljypannussa oleva öljy on liian pieni, suodatinvaikutus ei ole hyvä, jos öljypannu on sisäpuolella, Jos öljyä on liikaa, se joutuu hengittämään sylinterin avulla ja tuottaa hiiltä. Kun se on vakava, moottori "lentää".

(2) Vaihda öljypohjaöljy säännöllisesti ja puhdista suodatin. Kun öljypisaroita sisältävä ilma virtaa jatkuvasti kulta- pölysuodattimen läpi, suodatinverkon öljypisarat kasvavat asteittain ja kasvavat, kunnes se on yhtä suuri kuin suodatin. Pöly virtaa ulompaan öljypohjaan ilmansuodattimen kotelon sisäseinää pitkin, ja ulkoisen öljypohjan pöly laskeutuu vähitellen pohjaan. Ylempi puhdas öljy täytetään sisäiseen öljypannuun ja nousee sitten suodattimeen ilman kanssa ja jatkuu jatkuvasti. Öljy on jatkuvasti suodattimen pesemisen roolissa, mutta pitkän kierrätysjakson jälkeen öljypohjaan kerääntynyt pöly on yhä enemmän, öljy on likainen, suodattimen puhdistusvaikutus vähenee ja jopa suodatin on estetty. Siksi ilmansuodattimen öljypohjassa oleva öljy on vaihdettava säännöllisesti ja suodatinpatruuna on puhdistettava.

(3) Tarkista aina jokaisen liitoksen tiiviys, jotta suodattamaton ilma pääsee sylinteriin aukosta. Tarkastusmenetelmä on seuraava: Kun moottori käy alhaisella nopeudella, ilmansuodattimen siivilä (tuulilasi) poistetaan. Käden kämmen estää imusuuttimen. Jos imujärjestelmä on tiukka, voidaan havaita, että moottorin nopeus laskee nopeasti ja mustaa savua päästetään, kunnes liekki sammuu. Jos nopeutta ei vähennetä merkittävästi ja on äänimerkki, se ilmaisee imua. Järjestelmä ei ole tiukka, suodattamaton ilma on mennyt "oikosulkuun" sylinteriin.

Huomautus: Älä anna kämmenen sammua, ennen kuin liekki sammuu, jotta sylinteriin ei pääse liiallisia hiilidioksidipäästöjä.