Etusivu > tuntemus > Sisältö

Takavirtasuodatin parantaa vaikutusta

Jan 16, 2018

Vesivarojen niukkuuden ja yhä vakavampien vesien pilaantumisen myötä ihmiset vaativat yhä enemmän elinympäristöään ja laatuaan, ja jäteveden käsittely ja talteenotto ovat vähitellen muodostuneet tärkeäksi osaksi teollisuustuotantoa ja asukkaiden elämää. Vedenpuhdistussuodattimen käynnistämisen jälkeen voimme ratkaista jäteveden käsittelyn ja uudelleenkäytön ongelman, jotta voimme saavuttaa hyvät taloudelliset ja sosiaaliset edut.

Nykyinen huuhtelusuodatin turvautuu kokonaan suodoksen paineeseen itsepuhdistuvan tehon aikaansaamiseksi, ei tarvitse pysähtyä suodatinelementtien puhdistamiseen, mikä tekee koneesta pienemmän ja säädettävän tarkkuuden, joka soveltuu pienen viskositeetin nestemäisen kiinteän materiaalin suodatukseen, metallurgisella, kemiallisella, paperilla, kaupunkien vesihuolto ja muut laajalti käytössä olevat alat.

Täysin automaattisena suodattimena, jolla on tarkka suodatus, tehokas huuhtelu, luotettava toiminta, yksinkertainen huollot ja pitkä käyttöikä, voidaan käyttää huuhtelusuodatinta ohivirtaussuodattimena tai pääsuodattimena. Nestettä putkiston tuloaukosta, suodatusventtiilin läpi suodatinpäähän, suodatettu neste pistorasian ulosvirtauksesta.

Saavuttaessa tietty paine tai aika, jälkisuodatin suodatetaan automaattisesti backwash-tilaan; Samanaikaisesti säätimellä ohjataan kaksisuuntaista kolmiväliä vastaventtiiliä virtaussuunnan muuttamiseksi, viemäriputken kytkeminen päälle, poisto jätevedestä, jäteveden tehokkaan käsittelyn loppuun.

Itse asiassa huuhtelusuodattimen rakennetta on parannettu, pääasiassa suodattimen liitännän ja poistoaukon rakenteen parantumisen ja suodatinpääasennuksen parantamiseksi. Varsinkin kaksi suodatinelementtiä on yhdistetty rinnakkain, ja kahden suodatinelementin osat ovat saman kokoisia helppokäyttöisen vaihtoehdon suhteen.

Ja vastapuhdistussuodattimen suodatuslähtö ja vasemman ja oikeanpuoleiset kaksi tukilaitetta, jotka on kytketty varmistamaan, että kaikki nesteen poistoaukosta poistuu. Sen lisäksi, että suodatinpää pystysuorasta sijoitetaan vaakasuoran sijaan, voit välttää nestemäisen ilmiön epätasainen jakautuminen.http: //www.inocofiltration.com/