Etusivu > tuntemus > Sisältö

Jälkimainingit suodattimen asennus Huom

Nov 21, 2017

Suodatinmääritykset tulisi vastata asennus putkia, kun suodatinta virtaus ei täytä vaatimuksia putken, kahden (tai useamman) suodatin voi asentaa rinnakkain tai tehdä Seuraava suodatin.

Suodatin on asennettava järjestelmä suojeltava mahdollisimman vaikutus matalassa paineessa tulo ja siksi on asennettava painetta lähde.

Suodatin on asennettava putkistossa sarjassa. Jotta keskeytymätön vedensaanti aikana seisokkeja, ehdotetaan, että järjestelmä vahvistaa ohitus ja cut-off-palloventtiili on asetettava tuonti-, vienti- ja ohi suodattimen. Jos on vaara takaisinvirtauksen, sulkuventtiili on asennettava suodatin ulostulossa.

Kun valinta Huomaa, että vesi virtaa automaattinen itsepuhdistuva suodatin ei ylitä sen lämpötila.

Asennusapuohjelma kolmivaiheinen AC 380V virran taajuus (Kolmivaihevirta neljä-wire-järjestelmä). Viemäriputki enintään 5 metriä, välttää vastapainetta.

DC järjestelmä huomiota suodatin tarkkuus, esikäsittely, paine asioissa, varoitus ajoittainen järjestelmän ajoitus ohjausobjektin laji.

Kohtuullinen valikoima asennusympäristö, kiinnittää huomiota vedenpitävä, sade, kosteus.

Huomautus: Jälkimainingit-järjestelmä pysähtyy pitkään tai lopettaa kausittain. Lopettaessasi järjestelmän oikea määrä korroosio inhibiittoria sijoitetaan veteen ja toteuttaa täysin märkä vesiensuojelun vähentää korroosiota ja suojata elimistö.