Etusivu > tuntemus > Sisältö

Laukun suodattimen edut

Apr 19, 2019

Laukku suodatin on monikäyttöinen suodatinlaite, jossa on uudet rakenteet, pienet tilavuudet, yksinkertainen ja joustava käyttö, energiansäästö, korkea hyötysuhde, tiivistystyö ja vahva sovellettavuus. Laukun suodattimen sisäpuoli on tuettu metalliverkkokoriin. Neste virtaa sisääntulosta, suodatetaan suodatinpussin läpi ja virtaa ulos poistoaukosta. Epäpuhtaudet siepataan suodatinpussiin, ja suodatinpussi voidaan käyttää jatkuvasti vaihdon jälkeen.

Pussisuodattimessa on monia etuja, kuten kohtuullinen rakenne, hyvä tiivistysteho, voimakas kierto, helppo käyttö ja vastaavat, erityisesti suodatinpussin sivuvuodonopeus on pieni, suodatustarkkuus voidaan varmistaa oikein, ja suodatinpussi voi olla vaihdettava nopeasti, niin että toimintakustannukset laskevat. Suodattimen sisä- ja ulkopinnat puhalletaan mekaanisesti ja kiillotetaan, mikä on keskimääräistä ja helppo puhdistaa.

Laukun suodattimen etu

1. Laukun suodatin on rakenteellisesti kompakti, kohtuullinen koko, yksinkertainen ja kätevä asentaa ja käyttää, ja sillä on pieni jalanjälki.

2. Laukun suodattimella on suuri suodatustarkkuus ja se soveltuu kaikkiin hienoihin hiukkasiin tai suspendoituihin materiaaleihin. Suodatusalue voi olla 0,5 - 200 mikronia.

3. Prosessin virtaus suodatusalueen yksikköä kohti on suuri, suodatusvastus on pieni, ja suodatustehokkuus on suuri.

4. Laukun suodatinta käytetään laajalti; sitä voidaan käyttää karkeaan nopeuteen, keskinopeuteen tai hienoon suodattamiseen. Kun sama suodatusvaikutus on saavutettu, laitteella, kuten hieno runkosuodatin ja suodatinelementtisuodatin, on alhaisemmat investointikustannukset ja pitkä käyttöikä. Ja alhaiset suodatuksen kustannukset

5. Suuri suodatustarkkuus, suuri suodatuskapasiteetti, alhaiset kustannukset ja korkea hyötysuhde

6. Nestepussisuodatin ei ole puhdas, ja nestesuodatinpussin vaihtaminen voidaan suorittaa 30 sekunnissa, mikä on kätevä ja nopea, säästää työvoimaa ja aikaa.www.inocofiltration.com