Veden suodatusprosessi

1.Vesisuodatusmenetelmä Johdanto Nestettä suodatetaan suodatinpussilla sisäpuolelta ulospäin suuntautuvaan suuntaan tukemalla kiillottamalla suodatinkori. Sitten se saavuttaa tarvittavan vaikutuksen ihanteellisen kiinteän nesteen erottamisen. Se voi valita erisuuruisen suodattimen tarkkuuden suodatinpussin. Mitä nesteen ...

Tuotetiedot

1.Vesi suodatusprosessi Johdanto

Neste suodatetaan suodatinpussilla sisäpuolelta ulospäin suuntautuvaan suuntaan tukemalla kiillottamalla suodatinkori. Sitten se saavuttaa tarvittavan vaikutuksen ihanteellisen kiinteän nesteen erottamisen.

Se voi valita erisuuruisen suodattimen tarkkuuden suodatinpussin. Mitä tulee nesteen virtaukseen pussisuodattimeen suodattimen pussin yläosasta nesteen jakamiseksi kokonaan suodatinpussin pinnalle, tekevät koko perusvakion tasaisen jakauman koko, pieni myrkyllinen virtaus ja hyvä suodatusvaikutus.

image001


2. Itsepuhdistusprosessi

Kun sisään- ja ulostuloputken paine-ero saavuttaa esitetyn arvon, suodatin käynnistää puhdistusprosessin. Koko itsepuhdistusprosessi sisältää kaksi vaihetta: tyhjennysventtiili avautuu; kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua harjaa, jota moottori pyörii sisäpuolella, purkaa silmän tarttuvat epäpuhtaudet ja sitten epäpuhtaudet tyhjennetään tyhjennysventtiilistä. Koko puhdistusprosessi kestää noin 15 - 60 sekuntia, kun taas tämän ajan aikana suodatus järjestelmä ei pääse virtaamaan ja ohjaamaan ohjauskoteloa.

Ohjaustyyppi: sillä on kolme mallia tästä, aika, paine-ero ja PLC-ohjaus.


3.FAQ

a. Miten hintatasosi on?

V: Tehtaan suoramyynti, meillä on koko tuotantolinjan työprosessi standardituotteista OEM-osiin.

b. Millä tehtaallasi tehdään laadunvalvonnan suhteen?

A: ISO9001 ja ASME-sertifikaatit. Yhden vuoden laadun takuu ja elinikäinen tekninen tuki.

c. Mitkä maksuehdot hyväksyvät?

A: T / T tai L / C tai West Union tai Moneygram tai Paypal, toiset ovat tervetulleita.

d.Miten järjestät siirron?

A: Meritse / Junalla / lentäen tai Express, 15-20 päivää vastaan talletus.

image003

 


Tutkimus