Itsepuhdistuva vedensuodattimet

1. Itsepuhdistusvesipulverit Johdanto Itsepuhdistuvat vedensuodattimet ovat automaattipuhdistussuodattimia, joita käytetään pääasiassa suodatusmateriaaleihin, joissa on enemmän nestemäisiä painovoimaa. Sisäinen kaavin on, että kaavin on suodatinelementin sisällä. 2.Application Hiilisuodatin ja ...

Tuotetiedot

1. Itsepuhdistusveden suodattimet Johdanto

Itsepuhdistuva vedensuodatin on automaattinen itsepuhdistuva suodatin, jota käytetään pääasiassa suodatusmateriaaleihin, joissa on enemmän painovoimaa hiukkasia nestemäisessä muodossa. Sisäinen kaavin on, että kaavin on suodatinelementin sisällä.

image001


2.Application

Hiilisuodatinlaatikko ja vaati aktiivihiilen adsorptiotornia, se on eräänlainen kuiva kaasukäsittelylaite. Aktivoidun hiilen adsorptiotornin adsorptio ovat selektiivisiä, ei-polaarisia aineita kuin polaaristen aineiden helppo adsorptio. Samassa materiaaliryhmässä korkeammat kiehumispistemateriaalit imeytyvät helpommin. Mitä suurempi paine, sitä alhaisempi lämpötila, sitä suurempi pitoisuus, sitä enemmän adsorptio, desorptiolämpötila ja paine, edullinen kaasu.

 

3.OUR SERVICE

a. Tarjoamme ilmaista teknistä palvelua huoltosuodattimesta

b. Ilmaiset paikan päällä kiertomatkat ja esittely tehtaallamme

c. Tarjoamme prosessien suunnittelun ja validoinnin ilmaiseksi

d. Voimme taata näytteiden ja tavaroiden toimittamisen ajoissa

e. Sulje kaikkien tilausten seuranta erikoishenkilön toimesta ja pidä asiakkaat ajan tasalla

f. Kaikki myynnin jälkeiset pyynnöt vastataan 24 tunnissa

image003

 


Tutkimus