Itsepuhdistusaine

1. Itsepuhdistusaine Johdanto Tämä itsepuhdistuva sihti on sama kuin Bernoulli-suodatin, Pitkä käyttöikä, yleensä työaika voi olla yli 10 vuotta ja ympäristöystävällinen - ei kemiallista käsittelyä. Lisäksi sinulla on monia valintoja tarpeen mukaan, materiaalille, ...

Tuotetiedot

1. Itse puhdistussiivistin Johdanto

Tämä itsepuhdistuva siivilä on sama kuin Bernoulli-suodatin, Pitkä käyttöikä, yleensä työaika voi olla yli 10 vuotta ja ympäristöystävällinen - ei kemiallista käsittelyä. Lisäksi sinulla on paljon valintoja, kun tarvitset materiaalia, voit valita hiiliteräs suodatinkotelon ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun veden suodatinkotelon ja SS316L: n. luotettavalle puhdistustyypille, sillä on manuaalinen, aika- ja paine-ero ohjauskotelon PLC-ohjauksella.

image001


2.Our Edut

a. Testauslaitteet harja itsepuhdistuva suodatin: röntgen-ilmaisin, Electric hydraulinen testipumppu, venytys kone ja niin edelleen, tarvittaessa laitteiden tili voidaan lähettää.

b. Meidän teknikot tekevät säännöllisesti suunnitellun huollon näillä koneilla, jotta heidät toimisivat hyvin.

C. Korkealaatuinen raaka-aine: valitsimme pääasiassa suuresta terästehtaasta valmistetun raaka-aineen, kuten TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, joka on Kiinassa paras ja suurin raaka-ainevalmistaja.

d. Tiukat fysikaaliset / kemialliset testausmenetelmät: täyttävät tuotteen suunnittelun ja prosessin vaatimukset ja tarjoavat luotettavia testaustietoja.

e. Lyhyt Toimitusaika: Jos yli 10 sarjaa, 50 päivää. Varastoimme myös joitain vakiokokoisia harjan itsepuhdistuvaa suodatinta, jos tarvitset 3-5 kpl, voimme toimittaa pian.

 

3.OUR SERVICE

a. Tarjoamme ilmaista teknistä palvelua huoltosuodattimesta

b. Ilmaiset paikan päällä kiertomatkat ja esittely tehtaallamme

c. Tarjoamme prosessien suunnittelun ja validoinnin ilmaiseksi

d. Voimme taata näytteiden ja tavaroiden toimittamisen ajoissa

e. Sulje kaikkien tilausten seuranta erikoishenkilön toimesta ja pidä asiakkaat ajan tasalla

f. Kaikki myynnin jälkeiset pyynnöt vastataan 24 tunnissa

image003


Tutkimus