Itsepuhdistuva kasteluveden suodatin

1. Itsepuhdistus kasteluveden suodatin Johdanto Tämä harjasuodatin on sama kuin Bernoulli-suodatin, Pitkä käyttöikä, yleensä työaika voi olla yli 10 vuotta ja ympäristöystävällinen - ei kemiallista käsittelyä. Lisäksi sinulla on paljon valintoja, kun tarvitaan, materiaali, ...

Tuotetiedot

1. Itsensä puhdistaminen kasteluveden suodatin Johdanto

Tämä harjasuodatin on sama kuin Bernoulli-suodatin, Pitkä käyttöikä, yleensä työaika voi olla yli 10 vuotta ja ympäristöystävällinen - ei kemiallista käsittelyä. Lisäksi sinulla on paljon valintoja, kun tarvitset materiaalia, voit valita hiiliteräs suodatinkotelon ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun veden suodatinkotelon ja SS316L: n. luotettavalle puhdistustyypille, sillä on manuaalinen, aika- ja paine-ero ohjauskotelon PLC-ohjauksella.

image001


2.Detail

Alkuperäinen: Jiangsu, Kiina

Sertifiointi: ISO9001, CE, ISO14001, Rosh, ASME "U" -leima

Hinta neuvoteltavissa

Materiaali: Hiiliteräs, SUS304, SUS316L

Jännite: 220V / 380V 50Hz, jännite voi olla paikallinen kysyntä

Maksuehto: T / T, L / C tai muut

Toimitusaika: 35 päivää maksun suorittamisesta

3. Itsepuhdistusprosessi

Kun sisään- ja ulostuloputken paine-ero saavuttaa esitetyn arvon, suodatin käynnistää puhdistusprosessin. Koko itsepuhdistusprosessi sisältää kaksi vaihetta: tyhjennysventtiili avautuu; kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua harjaa, jota moottori pyörii sisäpuolella, purkaa silmän tarttuvat epäpuhtaudet ja sitten epäpuhtaudet tyhjennetään tyhjennysventtiilistä. Koko puhdistusprosessi kestää noin 15 - 60 sekuntia, kun taas tämän ajan aikana suodatus järjestelmä ei pääse virtaamaan ja ohjaamaan ohjauskoteloa.

Ohjaustyyppi: sillä on kolme mallia tästä, aika, paine-ero ja PLC-ohjaus. XF-X01: n automaattisia harjan itsepuhdistussuodattimia käytetään laajalti veden suodatuksessa tai suodatettaessa suspendoituneita kiinteitä aineita tehokkaalla suodatuksella, taloudellisilla ja ympäristövaikutuksilla.

 

4.OUR PALVELUT

a. Tarjoamme ilmaista teknistä palvelua huoltosuodattimesta

b. Ilmaiset paikan päällä kiertomatkat ja esittely tehtaallamme

c. Tarjoamme prosessien suunnittelun ja validoinnin ilmaiseksi

d. Voimme taata näytteiden ja tavaroiden toimittamisen ajoissa

e. Sulje kaikkien tilausten seuranta erikoishenkilön toimesta ja pidä asiakkaat ajan tasalla

f. Kaikki myynnin jälkeiset pyynnöt vastataan 24 tunnissa

image003Tutkimus