Prosessisuodattimien nesteet

1.Prosessisuodatin Nesteet Johdanto Voit valita erilaisen suodattimen tarkkuuden suodatinpussin. Mitä tulee nesteen virtaukseen pussisuodattimeen suodatinpussin yläosasta nesteen jakamiseksi kokonaan suodatinpussin pinnalle, tee koko taso tasaisen nesteen jakautumisen taso, pieni negatiivinen ...

Tuotetiedot

1.Prosessisuodatin Nesteet Esittely

Se voi valita erisuuruisen suodattimen tarkkuuden suodatinpussin. Mitä tulee nesteen virrata pussisuodattimeen suodattimen pussin yläosasta ja jakaa nestettä kokonaan suodatinpussin pinnalle, tekevät perusstandardin tasaisen nesteen jakautumisen koko tasosta, pienen negatiivisen vaikutuksen turbulenttivirtaukseen ja hyvän suodatusvaikutuksen. Sitten se aikaansaadaan tarvittava vaikutus ihanteellisen kiinteän nesteen erottamisen.

Se voi valita erisuuruisen suodattimen tarkkuuden suodatinpussin. Mitä tulee nesteen virtaukseen pussisuodattimeen suodattimen pussin yläosasta nesteen jakamiseksi kokonaan suodatinpussin pinnalle, tekevät koko perusvakion tasaisen jakauman koko, pieni myrkyllinen virtaus ja hyvä suodatusvaikutus.

image001


2.Feather

Järjestelmä

INOCO on nyt muuttumassa yhdestä suodatintuottajasta vahvaan kattavaan kyky- ja teknologiasuodattimien toimittajaan. Riippumatta siitä, millaista teollisuutta olet, voimme täyttää nestemäisen järjestelmän vaatimukset.

Ammattimaista valmistusta

INOCO saa GB150- ja ASME-valmistuslisenssin, joka voi varmistaa pussisuodattimen luotettavuuden ja turvallisuuden suunnittelua ja valmistusta varten.

Suuri suodatuskokemus

INOCO: lla on yli kymmenen vuoden suodatuskokemus, joka on koskaan huollettu 25000 yritykselle, ja se voi valita oikean ja sopivan ratkaisun ajoissa kunnon mukaan.


3.FAQ

1. Oletko valmistaja, kauppias tai kolmas osapuoli?

V: Olemme valmistaja, ja olemme rakentaneet yrityksemme vuodesta 2007.

2. Missä tehdas sijaitsee?

V: Tehtaamme osoite on: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong Industrial Park, Wuxi kaupunki, Jiangsun maakunta, Kiina.

3. Miten pääsen tehtaalleni?

V: Tehtaamme sijaitsee lähellä Shanghain lentokenttää, voimme noutaa sinut lentokentällä.

4. Jos minun täytyy jäädä paikalle muutaman päivän ajan, onko mahdollista varata hotelli minulle?

A: Minulla on aina ilo, hotellivarauspalvelu on saatavilla.

image003

 


Tutkimus