Korkea virtaus mekaanisesti puhdistettu suodattimen suodatinelementti

Korkeat alhaiset m enanicamente c leaned s kouluttajat käyttöön XF-D3-sarja Inoco-imusuodatin itsepuhdistussuodattimia käytetään korkean virtauksen mekaanisesti puhdistettuihin ja monimutkaisiin epäpuhtauksiin, jotka voivat sopia 10 ", 12", 14 "ja 68" putkijohtoon. Jos prosessin virtauskapasiteetti on yli 2500m3 / h, on suositeltavaa ...

Tuotetiedot

Korkea matala m echanically c leaned s kouluttajat   esittely

XF - D3 - sarja Inoco - imusuodattimet puhdistetaan tehokkaasti mekaanisesti puhdistetuilla ja monimutkaisilla epäpuhtauksilla, jotka sopivat yhteen 10 ", 12", 14 "ja 68" putkilinjaan. Jos prosessin virtauskapasiteetti on yli 2500m3 / h, on suositeltavaa käyttää tätä nestesuodatusjärjestelmää, jossa on useampia suodatuksia.


20151199107639.jpg2014821101015974.jpg

2014821101336230.jpg

Etu

■ Puhdistettu tyyppi: Ohjaus paine-erolla, kun epäpuhtaudet yhdistetään, kun paine-ero saavuttaa asetusarvon (1 bar), ohjauskytkin käynnistyy aloittaaksesi puhdistusakselin.
■ Takaisinvalmamalli voidaan valita, manuaalinen käyttö tai automaattinen toiminta, tämä on yksi automaattinen suodatin.

Epäpuhtaudet virtaavat takaisin pesemällä takaisin pesupistorasiaan.
■ Suodatustarkkuus: 25 ~ 200 mikronia

■ Kiinteä sisältö: alle 200ppm

■ Maksimivirtaus voi olla jopa 4500m3 / h.

图片2.png

Toimintaperiaate   

Suodatusprosessi: Kun neste, jossa epäpuhtaudet virtaavat suodattimen pohjaan, nesteen nopeus hidastuu ja neste virtaa ylöspäin 90 asteen suunnassa. Suodatetut epäpuhtaudet pysäytetään kuoressa ja puhdistusneste virtaa jatkuvasti eristyssuodatinelementin ulkopuolelle ja lopulta virtaa ulostulosta.

Vedenpuhdistusprosessi: Suoravedenprosessi täydentää DP putken ja ilmakehän välissä. Injektiopuhdistuslaite laajentaa koko suodatinelementin pituutta ja pyörii hitaasti suodatinelementin sisällä ja purkaa sitten epäpuhtaudet tyhjennysuutetulta. Puhdistuslaitteen pää on hyvin lähellä suodatinelementtiä, se on sama korkeus sen avaamiseksi ja epäpuhtauden kerääjä. Epäpuhtauden keräilijä on tehty ympyrän pyöreistä ja pystysuorista putkistoputkista. Koko vastakkaisella pesuohjelmalla pääainetta ei pysäytetä ja suodatusprosessi jatkuu.


图片3.png

hakemus

■ Automaattinen itsepuhdistuva siivilä voidaan käyttää lähes kaikissa vedenpuhdistusaineissa, kuten vesihuolto, vedenpuhdistetussa järjestelmässä, veden uhmia, suolaveden haju, jota käytetään jäähdytys-, käsittely- ja palontorjuntatoimiin. Tämä suodatinohjausjärjestelmä voi varmistaa vesivarojen käytön ja säästää kustannuksia.

■ Mekaanisesti puhdistettuja suodattimia käytetään laajalti jalostusteollisuudessa lämmönsiirtimien, putkipumpun, jätevedenkäsittelyn kierrätysjärjestelmän jne. Suojaamiseksi.

■ Sähkövoimalaitoksissa voidaan käyttää suuritehoisia, mekaanisesti puhdistettuja siivilöitä lämmönvaihtimien, putkipumpun, vesisuihkutussuuttimen, jätevesien kierrätysjärjestelmän jne. Suojaamiseksi.

■ Automaattinen itsepuhdistuva siivilä voidaan käyttää sellunvalmistusteollisuudelle kuidun poistamiseksi vedestä estääkseen suuttimen tukkeutumisen ja erottaen kuoren ja sirun kierrätyksen aikana.

■ Korkean virtauksen mekaanisesti puhdistettuja siivilöitä voidaan käyttää jäteveden käsittelyyn, toisen jäteveden suodattimen prosessointiin, suodattamalla jäteveden vaiheessa kaksi ja antamalla sitten puhdas vesi kasveille.

■ Metalliprosessointiteollisuudessa voidaan käyttää korkean virtauksen mekaanisesti puhdistettuja siivilöitä, jotta saadaan suuri, puhdas vesi sammutukseen, kaatopaikalle, uuniin jne.

Laatuvakuutus

1.Rakentava sopimusvalvonta kutsui kaikkia osastoja varmistamaan kunkin tilauksen toteutettavuuden.

2.Prosessin suunnittelu ja validointi ennen irtotavaran tuotantoa.

Tarkka määräys kaikissa raaka-aineissa ja apumateriaaleissa. Kaikki raaka-aineet saavuttavat maailman edistyneen tason.

3. Paikan päällä tapahtuva tarkastus kaikkiin prosesseihin, tarkastustietue pysyy jäljitettävänä 3 vuoden ajan.

4. Kaikki tarkastajat ovat taitavia kansainvälisten todistusten kanssa.  

Ohje

1.Mitä maksuehdot hyväksytään?

A: T / T tai L / C tai West Union tai Moneygram tai Paypal, toiset ovat tervetulleita.

2.Miten järjestät lähetyksen?

A: Meritse / Junalla / lentäen tai Express, 15-20 päivää vastaan ​​talletus.

3.Mitä toimitustyösi on?

A: Automaattinen takaisinvirtaussuodatin, automaattinen itsepuhdistussuodatin, maakaasusuodatin, pussisuodatin, kori-sihti, huokoinen metallisignaali, staattinen sekoittimet jne., Niitä kaikkia käytetään laajalti vedenkäsittelyssä, petrokemian teollisuuden suodatuksessa, maakaasun erottamisessa jne.

4.Mikä on suodattimen toimitusaika?

V: Yleensä 35 päivää etukäteen maksamisen jälkeen, jos OEM, se on 40-45 päivää maksamisen jälkeen, satama on Shanghai.

5.Miten on tuotteiden laatu?

V: Olemme työskennelleet useiden vuosien ajan monien maailmanluokan edustajien kanssa, esim. Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung Engineering, BASF, Bayer, Worlypesons jne.

Tuotteemme saivat asiakkailta hyvää vastausta.

6.Mitä erilaisia ​​fyysisiä ja kemiallisia testauksia voit tarjota?

A: Fyysiset ja kemialliset testaukset tarjoamme:

Hiukkaskokoanalyysi

kemiallisen koostumuksen testaus

fyysisen omaisuuden testaus: kovuustesti, vetolujuuden testaus, huonelämpötila-iskujen testaus, matala lämpötila-isku

NDT: PT, MT, UT & RT

Metallografiset testit.

图片4.png

Tutkimus