Kiertovesisuodatin

1. Kiertovesisuodatin Johdanto Tämä kierrätysvesisuodatin on sama kuin Bernoulli-suodatin, Pitkä käyttöikä, yleensä työaika voi olla yli 10 vuotta ja ympäristöystävällinen - ei kemiallista käsittelyä. Lisäksi sinulla on paljon valintoja, kun tarvitaan, materiaali, ...

Tuotetiedot

1. Kiertovesisuodatin Johdanto

Tämä kiertovesisuodatin on sama kuin Bernoulli-suodatin, Pitkä käyttöikä, yleensä työaika voi olla yli 10 vuotta ja ympäristöystävällinen - ei kemiallista käsittelyä. Lisäksi sinulla on paljon valintoja, kun tarvitset materiaalia, voit valita hiiliteräs suodatinkotelon ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun veden suodatinkotelon ja SS316L: n. luotettavalle puhdistustyypille, sillä on manuaalinen, aika- ja paine-ero ohjauskotelon PLC-ohjauksella.

image001


2.Detail

Jännite: 220V / 380V 50Hz, jännite voi olla paikallinen kysyntä

Maksuehto: T / T, L / C tai muut

Toimitusaika: 35 päivää maksun suorittamisesta

Pakkaus: vienti puinen kotelo

Markkinat: Lähi-itä / Afrikka / Aasia / Etelä-Amerikka / Eurooppa / Pohjois-Amerikka

Takuu: 1 vuosi

MOQ: 1 sarja


3.Our Edut

a. Tarkat fysikaaliset ja kemialliset testausmenetelmät: tuotteen suunnittelun ja prosessin vaatimusten täyttäminen, luotettavien testaustietojen toimittaminen.

b. Lyhyt Toimitusaika: Jos säiliö on 15-20 päivää. Varastoimme myös joitain vakiokokoisia putkia ja tangkoja, jos tarvitset 3-5 kpl, voimme toimittaa pian.

C. Turvallinen pakkaus: anti-ruosteöljy levitetään putkille ja tankoille ennen toimitusta, muovikorkit putkipäässä sisäpinnan suojaamiseksi, kukin tanko on suojattu pahviputkella. Lopuksi pakataan merikelpoiseen pakkaukseen tai puupaneeliin.

d. Paras myynnin jälkeinen palvelu: yli 60% tuotteista myydään Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä ja Euroopassa, ja kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille luotetaan kaikki tuotteet.

image003



Tutkimus