Automaattinen veden suodatus järjestelmät

1. Automaattinen veden suodatus järjestelmät käyttöön automaattisen suodattimet inc sopii suotimet 1''-36'' putki valita, edut jatkuvasti nesteen virtaus turvallisuus toiminnan yksinkertainen huolto, XF sarjan self-puhdistus suodatin on laajalti käyttää kaikki alalla. XF-X05 itse...

Tuotetiedot

1. Automaattinen vesi suodatusjärjestelmiä johdanto

Automaattisten suodattimien inc sopii suodattimet 1''-36'' putki valita, edut jatkuvasti nesteen virtaus turvallisuus toiminnan yksinkertainen huolto, XF sarjan self-puhdistus suodatinta käytetään laajalti kaikki alalla. XF-X05 itse puhdistus harja suodatin on korkea suodatus suorituskyvyn tilan suodatus saostettu kiintoaineen, nestevirtaukset puoli ja puoli, joka on tehokkaammin suodatus.

image001


2. edut

a. tiukat fysikaalisten tai kemiallisten testausmenettelyt: vaatimukset tuotteen suunnittelun ja käsittelyn luotettava testitietoja.

b. lyhyt Toimitusaika: Jos yli 10 asettaa, 50 päivää. Varastoimme myös joitakin standardikokoiset harjalla itsepuhdistuva suodatin, jos tarvitset 3-5 kpl, toimitus voi pian.

c. turvallinen pakkaus: puinen artiklaa voida käyttää korjata ruostumattomasta teräksestä vedensuodatin Asuminen, lopuksi pakataan vientiä laariin shipping mark asetetaan ulkopuolella tapaus osoittaa vastaanottajan toimitustiedot.

k. paras myynninjälkeinen palvelu: yli 60 % myydään Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä ja Euroopassa, ja kaikki tuotteet kopioimiisi kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita.


3. palvelumme

Ø antaa teknisen suunnittelun ja ratkaisuja.

Ø uusi laitoksessa rakentaminen ohjeisiin.

Ø suunnitteluun ja valmistukseen epätyypillisten laitteet;

Ø ammatillinen koulutus- ja ohjeita sivuston mukaan sopimuksen;

Ø tarjonnan tarvikkeet milloin tahansa;

Ø Tele-Tekninen konsultointi ja palvelut;

Ø muut erityinen tekninen palvelu asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

image003


Tutkimus