Automaattinen itsepuhdistusaine

1. Automaattinen itsepuhdistuva sihti Johdanto Automaattinen itsepuhdistuva siipi käytetään laajalti kaikilla teollisuusalueilla, joka sopii suodattimiin, joissa on 1 - 36 tuuman putki. Harjasuodatin voi jatkua ...

Tuotetiedot

1. Automaattinen itsepuhdistuva sihti Johdanto

Automaattinen itsepuhdistuva siipi on laajalti käytössä kaikilla teollisuusalueilla, joka soveltuu suodattimiin, joissa on 1 - 36 tuuman putki, joista on hyötyä jatkuvasta nestevirtauksesta, turvallisuuden yksinkertaisesta huoltamisesta. Harjasuodatin voi jatkua vedenjakelu, vain alle 5% veden kokonaisvirrasta puhdistukseen, 2-15 sekunnin huuhteluaika. Itsepuhdistusharjasuodatin on korkean suodatuksen tarkkuudella, suodatusaste on yli 200 mikrometriä, kaikenlaisia suodatusverkkoja, jotka voidaan valita.

image001

 

2.Our Edut

a. Laaja tuotekokemus: Olemme erikoistuneet ilmanpuhdistusteollisuuteen yli 10 vuotta, AHU-esisuodattimella voimme optimoida ilmavirtauksen suunnittelun ilmastointilaatikon räätälöinnin, suodattimen tehokkuuden, ilmavirtauksen havaitsemisparametrien mukaisesti. että asiakkaat.

b. Laadukas raaka-aine: Meillä on pätevä toimittaja sertifiointijärjestelmä, Olemme liittyneet D & B: n DUNS rekisteröity "

C. Tiukat fysikaaliset / kemialliset testausmenetelmät: täyttävät tuotteen suunnittelun ja prosessin vaatimukset ja tarjoavat luotettavia testaustietoja.


3.Our palvelu

Ø Tarjoaa tekninen muotoilu ja ratkaisut;

Ø Uusi laitosrakennuksen ohjaus;

Ø ei-vakioisten laitteiden suunnittelu ja valmistus;

Ø Ammattimaista teknistä koulutusta ja ohjeita paikan päällä sopimuksen mukaan;

Ø Tarjoustarvikkeet milloin tahansa;

Ø teletekninen konsultointi ja palvelut;

Ø muu erityinen tekninen palvelu asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

1

image003_03image003_04image003_05


Tutkimus