Automaattiset itsepuhdistussuodattimet

1. Automaattiset itsepuhdistussuodattimet Johdanto Puhdistussuodatinta käytetään laajalti kaikilla teollisuusalueilla, mikä sopii suodattimiin, joissa on 1 - 36 tuuman putki, joista on hyötyä jatkuvasti nestevirtauksesta. Harjasuodatin voi jatkua vedenjakelu, vain ...

Tuotetiedot

1. Automaattiset itsepuhdistussuodattimet Johdanto

Puhdistussuodatinta käytetään laajalti kaikilla teollisuusalueilla, joka sopii suodattimille, joissa on 1 - 36 tuuman putki, joista on hyötyä jatkuvasta nestevirtauksesta. Turvallisuustoiminto on helppo huoltaa. Harjasuodatin voi jatkua vedenjakelu, vain alle 5% veden kokonaisvirrasta puhdistukseen, 2-15 sekunnin huuhteluaika. Itsepuhdistusharjasuodatin on korkean suodatuksen tarkkuudella, suodatusaste on yli 200 mikrometriä, kaikenlaisia suodatusverkkoja, jotka voidaan valita.

image001


2. Itsepuhdistusprosessi

Kun sisään- ja ulostuloputken paine-ero saavuttaa esitetyn arvon, suodatin käynnistää puhdistusprosessin. Koko itsepuhdistusprosessi sisältää kaksi vaihetta: tyhjennysventtiili avautuu; kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua harjaa, jota moottori pyörii sisäpuolella, purkaa silmän tarttuvat epäpuhtaudet ja sitten epäpuhtaudet tyhjennetään tyhjennysventtiilistä. Koko puhdistusprosessi kestää noin 15 - 60 sekuntia, kun taas tämän ajan aikana suodatus järjestelmä ei pääse virtaamaan ja ohjaamaan ohjauskoteloa.

Ohjaustyyppi: sillä on kolme mallia tästä, aika, paine-ero ja PLC-ohjaus.


3.Our Edut

a. Laaja tuotekokemus: Olemme erikoistuneet automaattiseen itsepuhdistuvaan suodattimeen, kuten harjasuodattimeen, kaavinterän suodattimeen, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun vesisuodatinkoteloon, huuhtelusuodattimelle, pussisuodatinkotelolle ja patruunasuodatinkotelolle, jonka kokemus on 10 vuotta.

b. Täydelliset tuotantovälineet harjasuodattimelle: tarkkuusradiaaliporauslaite, levyn taivutusrullat, sorvi, jyrsintyyppiset jyrsinkoneet, poraus- ja jyrsinkoneet, CNC-plasmaleikkauskoneet, taajuusmuuttaja-pulssi-argonkaarihitsauslaitteet, invertterin sulatus polaarisella kaasulla suojatulla hitsauskoneella, hitsaamalla manipulaattori, Co2-kaasun suojattu hitsauskone, itse säädettävä pyörähylly, ajaminen ja muut pitkälle kehitetyt laitteet.

image003

 


Tutkimus