Hiekkasuodattimen hoito altaille

1.Sand-suodattimen hoito altaaseille Johdanto Kohtuullinen rakenne, pinta-ala pienellä alueella, pieni, hyvä tiivistys, suuri virtauskapasiteetti helppoa käyttöä, suodattimen käsittelyn sisä- ja ulkopuolella on hiekkapuhallus tai kiillotus, joten pinta on sileä ja hyvä pinta suorituskyky ....

Tuotetiedot

1.Sand suodattimen hoito altaat Johdanto

Kohtuullinen rakenne, pinta-ala pienellä alueella, pieni, hyvä tiivistys, suuri virtauskapasiteetti helppoa käyttöä, suodattimen käsittelyn sisä- ja ulkopuolella on hiekkapuhallus tai kiillotus, joten pinta on sileä ja hyvä pintakyky.


2.Tekniset tiedot

Materiaali: CS, SS304, SS316L, CS vuorattu PO, CS vuorattu PTFE

Suodatustarkkuus: 2-100mesh

Käyttölämpötila: 0-500 ° C

Työpaine: 0-20 Mpa

Suunnittelukoodi: H21637-1991, ASME VIII

Valitse vaihtoehto

Säädettävä suodatinjalka

Lämmitysvaippa

Korkea lämpötila ja korkea paine


hakemus
image001


Autoteollisuus

Esikäsittelysaunan suodatus, E-Coatin suodatus, pintamaali ja kirkaslakkumaalaus, pohjamaali, maalirenkaan suodattimet, osat puhdistusnesteitä, piirustusyhdisteitä, voiteluaineita, metallintyöstöfluideja ja pumppujen imusuodattimia.
image002


kemiallinen

Katalyyttien talteenotto, putken asteikon poisto, vesipitoisten prosessinesteiden, emästen, happojen ja liuottimien kiillotus, emulsioiden ja dispersioiden suodatus, geelien poisto hartseista. Aktivoidun hiilen tai katalyytin poisto hienokemikaaliteollisuudessa on tyypillinen esimerkki vaativasta kemiallisen käsittelyn soveltamisesta. INOCO-suodatinkotelot täyttävät nämä sovellusvaatimukset korkean suodatustehokkuuden ja pitkän käyttöiän sekä luotettavuuden vuoksi.
image003


Elektroniikka

Kiekko- ja siruprosessointi, sähköiset etsaushaudat, valokemiallinen kiillotus ja korkean puhtauden veden suodatus ja erilaisten kalvosuodatusprosessien esiprosessi parantamaan niiden kustannustehokkuutta. INOCO-suodinlaukut osoittavat vaaditun puhtauden, tehokkuuden ja suorituskyvyn.
image004


Ruoka ja juoma

Viinin, väkevien alkoholijuomien ja oluen kiillotus, hiukkasten poistaminen syötäväksi tarkoitetuista öljyistä, hiilimustan poistaminen selluloosasta, lietelannan gelatiinien, nestemäisen sokerin, paksun mehun, maissisiirapin kiillotuksen, tärkkelyksen jalostuksen, maidonjalostuksen ja virvoitusjuomien. Monet INOCO-suodatinkotelot ovat FDA: n ja jopa EEC-elintarvikeprosessien mukaisia, ja ne täyttävät näiden sovellusten ainutlaatuiset ja vaihtelevat vaatimukset.

3.FAQ

a. Mikä on suodattimen toimitusaika?

V: Yleensä 35 päivää etukäteen maksamisen jälkeen, jos OEM, se on 40-45 päivää maksamisen jälkeen, satama on Shanghai.

b. Millaista on tavaroiden laatu?

V: Olemme työskennelleet useiden vuosien ajan monien maailmanluokan edustajien kanssa, esim. Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung Engineering, BASF, Bayer, Worlypesons jne.

Tuotteemme saivat asiakkailta hyvää vastausta.

c. Minkälaisia fyysisiä ja kemiallisia kokeita voit tarjota?

A: Fyysiset ja kemialliset testaukset tarjoamme:

Hiukkaskokoanalyysi

kemiallisen koostumuksen testaus

fyysisen omaisuuden testaus: kovuustesti, vetolujuuden testaus, huonelämpötila-iskujen testaus, matala lämpötila-isku

NDT: PT, MT, UT & RT

Metallografiset testit

d. Mitä laitteita sinulla on NDT-tarkastukseen?

V: Meillä on ultraäänivirheilmaisin, av miniature magneettinen ikeen ilmaisin, magneettinen ilmaisin ja läpäisyilmaisin.

1

2

3


Tutkimus