Allas hiekkaa suodattimet

1. allas hiekka suodattimia käyttöön korkean suorituskyvyn alkuun tässä suodatin kehittyneet suunnittelu takaa erinomaisen suodatus tehokkuus, sopii tiukasti vaatimus yhdistelmällä erinomainen suodatus suorituskyky, luotettavuus ja kätevä toiminto. Sopii ankara...

Tuotetiedot

1. allas hiekka suodattimia käyttöön

Korkean suorituskyvyn alkuun tässä suodatin kehittyneet suunnittelu varmistaa erinomainen suodatuksen tehokkuutta, sopii tiukasti vaatimus yhdistelmällä erinomainen suodatus suorituskyky, luotettavuus ja helppo käyttää.

Sopii ankara suodatus vaatimuksiin. Min neste ilman suodatus, kätevä korvata Suodatinpussien, antaa hyvä tiivistys. Top kyynärpää suunnittelu antaa imu nesteen sileä ja tasainen.

image001


2. ominaisuus

Toppi ja yläkansi rakenne
Kaiken kaikkiaan impaction ja sinetöinti top kattaa
Pyörivät silmän pultti
Elektrolyyttinen eli sähkökemiallinen kiillotus löi suodatin kori
Säädettävä tukijalka
Helposti ja nopeasti muuttaa laukkuja
Sulkemista vuodot
Kätevä ja yrityksen nopeasti auki laitetta
Paras suodattaa laukku tuki ja helposti puhdistettavia
Vakaa ja säädettävä rakenne


3. FAQ

a. tietoja myynninjälkeinen palvelu kuinka te ratkaista ongelmia esiintyi merentakaisten asiakas kertaa?

A: koneen takuu on yleensä 12 kuukautta, tänä aikana, järjestämme kansainvälinen express välittömästi, varmista, että Vaihda osat toimitetaan mahdollisimman pian.

Laatutakuu: 12 kuukautta ollut toiminnassa, mutta enintään 18 kuukauden kuluttua laitteiden laitteet on toimitettu (takuu sisällä kuluttaa osia).

b. Kun me tilauksen voit järjestää koneen asennus tällä hetkellä?

: Kaikki koneet testataan hyvin ennen kuin, niin melkein niitä voidaan käyttää suoraan, myös koneen ovat helppo asentaa, jos asiakkaan tarvitsee apuamme, meillä on ilo järjestää asennuksen, mutta kaikki kustannukset on perittävä sinua.

c. Kuinka saan jälkeistä palvelua?

Vastaus: lähetämme sinulle varaosat Free jos ongelmia aiheutti meille. Onko miehet tehneet ongelmia lähetämme myös sitä, varaosat, mutta se on ladattu. Mitään ongelmia soittamalla suoraan.

image003

 


Tutkimus