Kuiva kaasu suodatin

1. kuiva kaasu käyttöön se on suodatinta Poista pöly, kiinteät partikkelit ja rust kaasun suodatusjärjestelmä. Kaasun siivilät käyttää kehittynyttä ja luotettavaa Ilmastointi suodatinpatruuna kasetti ilmansuodatin parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Laaja valikoima suodatinpatruuna materiaalin, kuten...

Tuotetiedot

1. kuiva kaasu suodattimen käyttöön

Sitä käytetään poistaa pölyn, kiinteät partikkelit ja rust kaasun suodatusjärjestelmä. Kaasun siivilät käyttää kehittynyttä ja luotettavaa Ilmastointi suodatinpatruuna kasetti ilmansuodatin parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Laaja valikoima kasetti suodatinmateriaalin kuten ultra fine lasikuitu, Polyesteri, monikerroksinen lasikuitu, polypropeenia, nailonia, jne. Air suodatin patruuna valinta vaihtoehto perustuu eri kunnossa, kuten suodatuksen media, käyttölämpötila, työpaine tai DP.

image001


2. Maatalous Kastelu suodatus sovelluksen

Itse puhdistus harja suodatin on varustettu ruostumattomasta teräksestä veden suodatin asuntojen ja 200 mikronin suodattimen materiaali, joka on on paras suorituskyky joen vedenpuhdistus poistaa lehtiä, hiekka, kuiva ja kiintoaineen. Pohjaveden kunnan vesi, joki, järvi, merivesi, Puutarha, lastentarha, kasvihuonekaasujen, golfkentät, park.

 

3. FAQ

a. koska kauan toimitus kestää kestää kauan, miten voit varmistaa, että kone ei ole rikki?

A: koneen on kääritty elokuva, varmista, että kone voidaan toimittaa asiakkaan sujuvasti, käytämme teräslanka jotta fiksoida koneistaa säiliöön.

b. Kun me tilauksen voit järjestää koneen asennus tällä hetkellä?

A:All koneet testataan hyvin ennen kuin, niin melkein niitä voidaan käyttää suoraan, myös koneen ovat helppo asentaa, jos asiakkaan tarvitsee apuamme, meillä on ilo järjestää asennuksen, mutta kaikki kustannukset on perittävä sinua.

c.What on Toimitusaika on suodatin?

A: yleensä 35 päivän kuluessa kehittynyt maksu, jos OEM, se on 40-45 päivän kuluttua ennakkomaksua, toimittamatta on Shanghai.

image003

 

 


Tutkimus