Dieselpolttoaineen siivilä

1.Dieselpolttoaineen siivilä Johdanto Öljyn ja veden erotusprosessissa kuori on asennettu kasetteihin ja erotuspatruunoihin, kun väliaine kulkee sen sisäpuolella, jolloin tapahtuu neljä prosessisuodatusta, koalesointia, ratkaisua, erottelua, jotta voidaan toteuttaa ...

Tuotetiedot

1.Dieselpolttoaineen siivilä Johdanto

Öljyn ja veden erotusprosessissa kuori on varustettu koalesenssi- patruunoilla ja erotuspatruunoilla, kun väliaine virtaa sisäisensa läpi, niin tapahtuu neljä prosessi-suodatusta, koalesointia, ratkaisua, erottelua kosteuden, keskipitoisen alkalin poiston toteuttamiseksi ja veteen liukeneva orgaaninen happosuola jne.

Lähetys.    

image001


2.Prosessivirta

1. suositellaan, että lisätään esisuodatin coalescence-suodatinerottimen eteen, jotta voidaan laajentaa koalesenssikasettien käyttöikää ja parantaa vedenpoistotehokkuutta. Esisuodattimen pääasiallisena tarkoituksena on poistaa keskisuuret epäpuhtaudet ja rautaoksidin, rautasulfidin ja muiden haitallisten epäpuhtauksien kiinteät hiukkaset.
2. Jokainen laite on suunniteltu ohituksella, joka on kätevä vaihto- kaseteissa, ja varmista, että järjestelmä toimii jatkuvasti.
3. Jokaisen laitteen pohjalla on 3 tyhjennystä, joka edistää lian poistamista ja epäpuhtauksien erottumista.


3.Our palvelu

Ø Anna tekninen suunnittelu ja ratkaisut;

Ø Uusi laitosrakentaminen;

Ø Epätyypillisten laitteiden suunnittelu ja valmistus;

Ø Ammatillinen tekninen koulutus ja neuvonta paikan päällä sopimuksen mukaan.

image003_01image003_02

  


Tutkimus