Ilmavesierottimen suodatin

1.Veden vesierottimen suodatin Johdanto Öljyn ja veden erotusprosessissa kuori on asennettu kasetteihin ja erotuspatruunoihin, kun väliaine kulkee sen sisäisen läpi, jolloin tapahtuu neljä prosessisuodatusta, koalesointia, ratkaisua, erottelua, jotta saadaan aikaan ...

Tuotetiedot

1.Veden vesierottimen suodatin Johdanto

Öljyn ja veden erotusprosessissa kuori on varustettu koalesenssi- patruunoilla ja erotuspatruunoilla, kun väliaine virtaa sisäisensa läpi, niin tapahtuu neljä prosessi-suodatusta, koalesointia, ratkaisua, erottelua kosteuden, keskipitoisen alkalin poiston toteuttamiseksi ja veteen liukeneva orgaaninen happosuola jne.

image001


2.Features

Alusta sisältä ulkopuolelle virtaavat väliaineet virtaavat koalesenssi- patruunoiden läpi, tämä patruuna on erityisen kaksinkertainen suodatuksen ja koalesenssin funktiona, sisimmän yhteenkuuluvuuden patruunoiden korkean tarkkuuden suodatuskerros voi estää tehokkaasti hiukkasten epäpuhtaudet, erityisesti sieppauksen epäpuhtauden, jolla on sellainen stabiilisuus. rautaoksidina ja rautasulfidina jne. myös paremmin seuraavaan demulsifiointi- ja yhteenkuuluvuusfunktioon, Kun suodatusväliaine virtaa koalesenssi-demulsifikaatiokerrokseen, sen erikoismateriaali voi tehdä demulsifioinnin, niin hieno ja vapaa vesi muodostavat suuren pudotuksen, suuret tippat uppoavat sen ”painovoima, pienempi kokohäviö virtaa väliaineen erotuspatruunoihin, erotuspatruunat valmistaa patentti- tekniikan materiaalit, joilla on hyvä hydrofobinen suorituskyky. kun väliaine sisäpuolelta ulkopuolisiin virtoihin erottaa patruunat, anna vain väliaineen kulkea, pienet pisarat jäävät täysin tehokkaasti ulkopuolisiin patruunoihin, ja sitten ne sulautuvat suuriin tippoihin, jolloin vesi erotetaan edelleen.


3.Structure

Nestemäisten nesteiden erottimessa on kaksi ryhmää erilaisia toimintoja, jotka ovat sisäisiä; erottimen kotelo on metallikotelo ja siinä on vivun mittari, painemittari, ilmanpoistoventtiili, tyhjennysventtiili, online-näytteen liitokset ja muut lisävarusteet.

image003


Tutkimus