Manuaalisen harjasuodattimen vesisuodatinelementit

Manuaalinen harjansuodattimen käyttöönotto Manuaalinen harjasuodatin käytetään putkilinjan prosessiin epäpuhtauksien poistamiseksi tehokkaasti nesteestä. Yleensä se asennetaan putkistoon ruosteen, hiekan ja muiden kiinteiden epäpuhtauksien nestesuodattimessa suojatakseen putkistolaitteita haitallisilta ja ...

Tuotetiedot

Manuaalinen harjasuodattimen käyttöönotto  

Putkilinjan prosessissa käytetään manuaalista harjasuodatinta epäpuhtauksien poistamiseksi tehokkaasti nesteestä. Yleensä se asennetaan putkistoon ruosteen, hiekan ja muiden kiinteiden epäpuhtauksien nestesuodattimessa suojatakseen putkistolaitteita vahingoittumiselta ja estämiseltä, mikä tekee koneen laitteista, kompressoreista, pumput, venttiilit ja välineet toimimaan ja toimimaan normaalisti. Joten käsikäyttöinen harjasuodatin on tärkeä kone vakaan prosessin aikaansaamiseksi ja tuotannon turvallisuuden varmistamiseksi.
Manuaalinen harjasuodatin käyttää harjan ja harjanpidikkeen suodattimen seinämän sisällä poistaaksesi likaiset, epäpuhtaudet ja muut hiukkaset ja tyhjennä tyhjennysventtiilistä.

Tekniset tiedot

Suunnittelukoodi: HG / T20592
Materiaali: SS304, SS316L
Suunnittelupaine: 1,0 Mpa
Suunnittelu lämpötila: 80 ℃
Tiivistemateriaali: NBR


Malli

Virtauskapasiteetti

Sisään- ja ulostulon halkaisija

Rungon halkaisija

INOCO-XF-M-20

20m3 / h

DN50

159

INOCO-XF-M-30

30m3 / h

DN80

219

INOCO-XF-M-50

50m3 / h

DN100

273

 

A pplication

● Teollisuuden vesisuodatus

Tämä harjasuodatin on laajalti käytössä jäähdytysveden suodatuksessa, suihkusuuttimen, jäteveden kolmiportaisen käsittelyn, kunnallisen veden uudelleenkäytön, varastoveden käsittelyn, esisuodatuksen ennen RO-järjestelmää, happaman peittauksen, paperin valkoisen veden suodatuksen, ruiskuvalukoneen; Pasteurisaatiojärjestelmä; Tyhjiöpumppujärjestelmä; Ilmakompressorijärjestelmä; Jatkuva valujärjestelmä; Vedenkäsittely-sovellus; Lämmitys- ja lämmitysjärjestelmä.

● Maatalous Kastelujen suodatus

Itsepuhdistusharjasuodatin on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta vedensuodattimen kotelosta ja 200 mikronin suodatinmateriaalista, jolla on parasta suorituskykyä jokiveden puhdistuksessa, jotta poistettaisiin lehti, hiekka, kiintoaineet ja kiintoaineet. Tällaisia ​​ovat esimerkiksi maanalainen vesi, kunnallinen vesi, joki, järvi, merivesi, puutarha, lastentarha, kasvihuone, golfkentät, puisto.


图片3.png

Edut

a. Laaja tuotekokemus: Olemme erikoistuneet automaattiseen itsepuhdistuvaan suodattimeen, kuten harjasuodattimeen, kaavinterän suodattimeen, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun vesisuodatinkoteloon, huuhtelusuodattimelle, pussisuodatinkotelolle ja patruunasuodatinkotelolle, jonka kokemus on 10 vuotta.
b. Täydelliset tuotantovälineet harjasuodattimelle: tarkkuusradiaaliporauslaite, levyn taivutusrullat, sorvi, jyrsintyyppiset jyrsinkoneet, poraus- ja jyrsinkoneet, CNC-plasmaleikkauskoneet, taajuusmuuttaja-pulssi-argonkaarihitsauslaitteet, invertterin sulatus polaarisella kaasulla suojatulla hitsauskoneella, hitsaamalla manipulaattori, Co2-kaasun suojattu hitsauskone, itse säädettävä pyörähylly, ajaminen ja muut pitkälle kehitetyt laitteet.
C. Testauslaitteet harja itsepuhdistuva suodatin: röntgen-ilmaisin, Electric hydraulinen testipumppu, venytys kone ja niin edelleen, tarvittaessa laitteiden tili voidaan lähettää.
d. Meidän teknikot tekevät säännöllisesti suunnitellun huollon näillä koneilla, jotta heidät toimisivat hyvin.
图片4.png

Ohje

1. Voiko laitetta räätälöidä tarpeidemme mukaan, kuten esimerkiksi laittaa logo?
V: Tietenkin koneemme voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Myös logosi on saatavilla.
2. Miten voit ratkaista ulkomaan asiakkaan ongelmat ajoissa myynnin jälkeisestä palvelusta?
V: Laitteen takuu on normaalisti 12 kuukautta. Tänä aikana järjestämme kansainvälisen ilmaisun välittömästi varmistaaksemme, että vaihdettavat osat toimitetaan mahdollisimman pian.
Laatuvaatimus: 12 kuukautta laitteen käytön jälkeen, mutta enintään 18 kuukautta laitteen toimituksen jälkeen (takuu ei kata kulutusta).
3.Onko hintasi kilpailukykyinen?
V: Vain hyvälaatuinen kone toimitamme. Varmasti voimme antaa sinulle parhaan tehtaan hinnan perustuen erinomaiseen tuotteeseen ja palveluun.
4.Mitä maksuehtoja hyväksytte?
A: T / T tai L / C tai West Union tai Moneygram tai Paypal, toiset ovat tervetulleita.
5.Miten on tuotteiden laatu?
V: Olemme työskennelleet useiden vuosien ajan monien maailmanluokan edustajien kanssa, esim. Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung Engineering, BASF, Bayer, Worlypesons jne.
Tuotteemme saivat asiakkailta hyvää vastausta.
6.Millä laitteilla sinulla on NDT-tarkastus?
V: Meillä on ultraäänivirheilmaisin, av miniature magneettinen ikeen ilmaisin, magneettinen ilmaisin ja läpäisyilmaisin.


图片1.png

Tutkimus