Kuiva kaasu suodatusjärjestelmä

Kuiva kaasu suodattimen käyttöön LCN-1 kuiva kaasu suodatin on korkea tehokkaana suodattimena aluksen poistaa pölyhiukkaset suodatus ilmasta. Sitä käytetään poistaa pölyn, kiinteät partikkelit ja rust kaasun suodatusjärjestelmä. Kaasun siivilät käyttää kehittynyttä ja luotettavaa Ilmastointi suodatinpatruuna saavuttamiseksi...

Tuotetiedot

Kuiva kaasu suodatinjohdanto

LCN-1 kuiva kaasu suodatin on korkea tehokas suodatin poistaa pölyhiukkaset suodatus ilmasta. Sitä käytetään poistaa pölyn, kiinteät partikkelit ja rust kaasun suodatusjärjestelmä. Kaasun siivilät käyttää kehittynyttä ja luotettavaa Ilmastointi suodatinpatruuna kasetti ilmansuodatin parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Laaja valikoima kasetti suodatinmateriaalin kuten ultra fine lasikuitu, Polyesteri, monikerroksinen lasikuitu, polypropeenia, nailonia, jne. Air suodatin patruuna valinta vaihtoehto perustuu eri kunnossa, kuten suodatuksen media, käyttölämpötila, työpaine tai DP.

gas filtration system.jpg  

Työ periaate

Kun sisältävän epäpuhtauksia kaasu tulee kasetti ilmansuodatin, suuret hiukkaset törmäävät deflektori suodattimen sisällä on sitten alkaa erottaa maakaasun. hieno kiinteitä hiukkasia poistetaan kun kaasu virtaa ulkopuolelta läpi Suodatinelementti. Lopuksi puhdistettu kaasu poistuminen kuiva kaasu-suodattimen.
Toinen pää laitteen avulla nopea avaaminen sokea tai sokea laipat, avata ja sulkea kun vaihtaa siivilöityä kasetti. Käyttämällä nopeasti auki sulkeminen päälle tai pois real nopea, vain kolmen minuutin joten säästää aikaa ja välttää joitakin tietoturvaan riskiä kun korvata suodattimen osien.

Tekniset parametrit

■ Valmistettu standardin: GB150 tai ASME
■ Aluksen materiaali: CS, ruostumaton teräs (Ota muistuttaa, kun lämpötila ylittää 60 ℃)
■ Suodatin tarkkuus: 0.1μm、1μm、2μm、3μ m、5μm、10μm
■ Suodatuksen tehokkuutta: 99.98 %
■ Asennus: pystysuoraan tai vaakasuoraan

Sovellus

■ suodatuspöly poistaminen
■ Poistaa kuivausaine hiukkasia kuivaus bed alavirtaan
■ Poistaminen katalysaattorin hiukkasia katalysaattori bed alavirtaan
■ mittaus ja asemat
■ kaupungin kaasun jakeluverkon
■ Suojaa loppupään laitteet

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Miten saan tehdas?

A: meidän tehdas on lähellä shanghai lentokentältä, me noutaa sinua lentokentällä.

2. mikä on pienin tilausmäärä, Voitteko lähettää näytteitä?

A: pienin määrä on 1, koska tuote on laitteita, on vaikea lähettää sinulle näytteitä, kuitenkin, voimme lähettää voit luetteloida, lämpimästi sinut tervetulleeksi yrityksemme.

3. mikä on koneen Toimitusaika?

A: yleensä koneen Toimitusaika on noin 30 päivää, räätälöityjä kone toimitetaan neuvottelujen asiakkaidemme kanssa.

4. koska kauan toimitus kestää kestää kauan, miten voit varmistaa, että kone ei ole rikki?

A: koneen on kääritty elokuva, varmista, että kone voidaan toimittaa asiakkaan sujuvasti, käytämme teräslanka jotta fiksoida koneistaa säiliöön.

5. palvelusta myynninjälkeinen kuinka te ratkaista ongelmia esiintyi merentakaisten asiakas kertaa?

A: koneen takuu on normaalisti 12 kuukauden aikana, järjestämme kansainvälinen express välittömästi, varmista, että Vaihda osat toimitetaan mahdollisimman pian.

Laatutakuu: 12 kuukautta ollut toiminnassa, mutta enintään 18 kuukauden kuluttua laitteiden laitteet on toimitettu (takuu sisällä kuluttaa osia).

6. Kuinka saan jälkeistä palvelua?

Vastaus: lähetämme sinulle Varaosat Free jos ongelmia aiheutti meille. Onko miehet tehneet ongelmia lähetämme myös sitä, varaosat, mutta se on ladattu. Mitään ongelmia soittamalla suoraan.


图片6.png 

 

 

 

 


Tutkimus