Triple Action sekoitussuutin

1. triple Action staattinen mikseri johdanto yhdenmukaisuus neste-neste ja neste-kiinteä on seuraava: σ X ≤ 1 - 5 %. Se on otollinen ajaksi sekoittaminen reaktio, louhinta, imeytyminen, ruiskuvalu, väri, lämmönsiirto ja muiden prosessien Kemiallinen, öljy...

Tuotetiedot

1. triple Action sekoitussuutin esittely

Yhdenmukaisuus neste-neste ja neste-kiinteä on seuraava: σ X ≤ 1 - 5 %. Se sopii sekoittaminen reaktio, louhinta, imeytyminen, ruiskuvalu, väri, lämmönsiirto ja muista prosesseista kemikaali, petroleum, pharmaceutical, ruoka, hieno kemian-, muoviteollisuuden, ympäristönsuojelu, synteettinen kuitu kaivos- ja metallurgia- ja muilla aloilla, ja sopii erityisesti korkea viskoosi media yhdistettynä suhteellisen virtaus ja epäpuhtaudet enintään 10 centipoises viskositeetti.

image001


2. sovellus

Sopiva viskositeetti ≤ 106 CP

Neste-neste, neste-kiinteä reaktio, louhinta, imeytyminen, muovi värivastaavuuden, Ekstruusio, lämmön siirtoprosessi. Erityisen sopiva pieni virtaus viskositeetti keskipitkällä epäpuhtauksia.

Sovellettavat öljy-, kemian, hieno kemian, muovin puristamiseen, ympäristönsuojelu, metallurgia ja muiden alojen korkea viskositeetti sekoitetaan.


3. FAQ

a.If minun täytyy pysyä omassa käytössä muutaman päivän, onko se mahdollista varata hotelli minulle?

: On aina ilo, hotellin varauspalvelu on saatavilla.

s. noin myynninjälkeinen palvelu kuinka te ratkaista ongelmia esiintyi merentakaisten asiakas kertaa?

A: koneen takuu on yleensä 12 kuukautta, tänä aikana, järjestämme kansainvälinen express välittömästi, varmista, että Vaihda osat toimitetaan mahdollisimman pian.

Laatutakuu: 12 kuukautta ollut toiminnassa, mutta enintään 18 kuukauden kuluttua laitteiden laitteet on toimitettu (takuu sisällä kuluttaa osia).

c. Miten yrityksesi luottaa?

A: kanssa 10 vuoden ammatillinen suunnittelu voimme tarjota sinulle sopiva ehdotus ja alin hinta

d. arvioi kansallisia patentteja ja CE, kolmannen osapuolen, ASME, ISO kaikki laitteet.

e. varten meidän koneen tehdä hyvin hitsaus alueen ja pintakäsittely.

image003

 


Tutkimus