Yläosassa Suodatinkotelo Industrial Filter

Ylhäällä pussisuodattimen kotelon sisäänsyöttö Suorituskykyinen huipputasoinen yläsuodatin varmistaa erinomaisen suodatustehokkuuden, joka soveltuu tiukkaan sovellusvaatimukseen yhdistämällä erinomainen suodatusteho, luotettava ja kätevä käyttö. Sopii kovaan ...

Tuotetiedot

Yläpussin suodattimen kotelointi

Suorituskykyinen huipputasoinen yläsuodatin, jolla on edistyksellinen muotoilu, takaa erinomaisen suodatustehokkuuden, joka soveltuu tiukkaan sovellusvaatimukseen yhdistämällä erinomainen suodatusteho, luotettavuus ja kätevä toiminta.
Soveltuu koville suodatusvaatimuksille. Neste, jota ei ole suodatettu ja kätevä vaihtaa suodatinpusseja, tarjoaa erinomaisen tiivisteen. Yläpuolisen kyynärnivelen ansiosta syöttöeste voi sujuvasti muuttua tasaisemmaksi.

Ominaisuus  

Ylä- ja yläkansirakenne
Yläkansiin kohdistuva kokonaisvaikutelma ja tiivistys
Kiertymätyyppinen silmukkapultti
Elektrolyyttinen kiillotus lävistetty suodatinkori
Säädettävä tukijalka
Helppo ja nopea vaihtaa pusseja
Ei tiivistystä vuotaa
Kätevä ja tukeva nopea avata laite
Paras suodatinkotelo ja helppo puhdistaa
Vakaa ja säädettävä rakenne


图片4.png

tekniset tiedot  

Yläpussin suodatinkotelo Vakiomuotoinen tieto
Tyyppi: neste virtaa ylhäältä alas
Työpaine: 0,3 Mpa ~ 0,8 MPa
Materiaali: SS304, SS316L
Sisään- ja ulostulon halkaisija: 2 "(DN50) laippaliitäntä, 1/4" venttiili ja painemittarin suutin. Säädettävä nosto- ja asennuskiinnike voidaan asentaa.
Pintakäsittely: hiekkapuhallus tai kiillotus. ontto pallo tai sisäänrakennettu tuki ja lämmitysvaippa voi olla lisävarusteena


Ref-standardi :

HG21637-91, GB150-2011

Laippa-standardi:

HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.

Liitäntätyyppi:

lanka, vanne, laippa.

Tulo ja ulostulo:

1-1 / 2” .

Viemärin koko:

1/4” .

Suodatinkassi malli:

1 # 2 #, 3 #, 4 #.

Suodatustarkkuus:

0.5um-800um.

Suunnittelupaine:

1.6Mpa.

Suunnittelulämpötila:

120 ℃.

Pintakäsittely:

lasipallot hiekkasuihkulle; kiillottaa; saniteettitasoinen kiillotus

图片2.png


Mallin valinta  

Drawing for top in bag filter.jpg 


Malli

Laukun koko

Virtausnopeus
M3 / H

Kuoren korkeus
(MM)

Kokonaiskorkeus
(MM)

Shellin halkaisija
(MM)

Laukun halkaisija
(MM)

Tulo ja pistorasia

SGD-IN-1

1

20

500

720

219

170

1 '' - 4 ''

SGD-IN-2

2

40

700

1070

219

170

1 '' - 4 ''


hakemus

产品 说明 模板 254114.png

Autoteollisuus

Esikäsittelysaunan suodatus, E-Coatin suodatus, pintamaali ja kirkaslakkumaalaus, pohjamaali, maalirenkaan suodattimet, osat puhdistusnesteitä, piirustusyhdisteitä, voiteluaineita, metallintyöstöfluideja ja pumppujen imusuodattimia.

产品 说明 模板 254459.png

kemiallinen

Katalysaattorin talteenotto, putken asteikon poisto, vesipitoisten prosessinesteiden, emästen, happojen ja liuottimien kiillotus, emulsioiden ja dispersioiden suodatus, geelien poisto hartseista. Aktivoidun hiilen tai katalyytin poisto hienokemikaaliteollisuudessa on tyypillinen esimerkki vaativasta kemiallisen käsittelyn soveltamisesta. INOCO-suodatinkotelot täyttävät nämä sovellusvaatimukset korkean suodatustehokkuuden ja pitkän käyttöiän sekä luotettavuuden vuoksi.

产品 说明 模板 255038.png

Elektroniikka

Kiekko- ja siruprosessointi, sähköiset etsaushaudat, valokemiallinen kiillotus ja korkean puhtauden veden suodatus ja erilaisten kalvosuodatusprosessien esikylläisyys kustannustehokkuuden parantamiseksi. INOCO-suodinlaukut osoittavat vaaditun puhtauden, tehokkuuden ja johdonmukaisen suorituskyvyn.

产品 说明 模板 255469.png

Ruoka ja juoma

Viinin, väkevien alkoholijuomien ja oluen kiillotus, hiukkasten poistaminen syötäväksi tarkoitetuista öljyistä, hiilimustan poistaminen selluloosasta, lietelannan gelatiinien, nestemäisen sokerin, paksun mehun, maissisiirapin kiillotuksen, tärkkelyksen jalostuksen, maidonjalostuksen ja virvoitusjuomien. Monet INOCO-suodatinkotelot ovat FDA: n ja jopa EEC-elintarvikeprosessien mukaisia, ja ne täyttävät näiden sovellusten ainutlaatuiset ja vaihtelevat vaatimukset.

产品 说明 模板 256007.png

Metallintyöstö

Hydrauliöljyn suodatus, esikäsittelyjärjestelmän suodatus, jalometallien talteenotto, metallintyöstönesteet ja piirustusyhdisteet. Osanpuhdistuskoneet käyttävät suodatinpusseja osien jäljellä olevan lian minimoimiseksi.

产品 说明 模板 256358.png

Öljykemikaalit

Voiteluöljyjen suodatus, polttoaineen lisäaineet, tehostettu öljyn talteenotto, amiiniliuosten suodatus, glykolivetyjen suodatus, kaasunpuhdistusprosessit, tislaus- ja krakkausprosessit, amiinivesit, offshore-suodatusasemat, öljyporaus ja injektionesteet.

产品 说明 模板 256762.png

Maalaa ja lakkaa

Agglomeraattien poisto, maalajäljen koagulaattien poisto, liuotinsuodatus, varastoliuosten poisto, täyttölinjat ja maalinseosviivat, monomeeripuhdistus.

产品 说明 模板 257071.png

lääkealan

Kallisten aktiivisten ainesosien talteenotto, katalyyttien uudelleen etsiminen, aktiivisen hiilen puhdistus ja poisto, gelatiinien, hormonien, vitamiinitiivisteiden suodattaminen, kasviperäisten seosten kiillotus, proteiinin poisto plasmasta, suolaliuosten suodatus.

产品 说明 模板 257454.png

Hartsit, muovit, musteet ja päällysteet

Öljy- ja polymeerisuodatus, dispersiot, polymerointierät, hartsit, pinnoitteet, muoviyhdistelmät, painovärit, muovinvalmistus, paperipinnoitteet, erittäin puhdas mustesuihkun nestesuodatus.

产品 说明 模板 257814.png

Vedenkäsittely

Veden suodatus, vedenpuhdistuslaitokset, siltojen poisto, putkistojen poisto, hiekan ja levien poisto merivedestä, ioninvaihtohartsin talteenotto, kalsiumin talteenotto, vesikäsittelyyn käytettävien kemikaalien suodatus, pölynpoisto jäähdytystornin asennuksista. Pintaveden suodatus on alue, jota perinteisesti hallitsee patruunasuodatus. Nyt INOCO High Performance -suodatinkoteloiden korkea tehokkuus ja pitkä käyttöikä ovat kustannustehokas vaihtoehto kalliille patruunoille.


Tutkimus