Ruostumaton teräsvesisuodatin

1. Ruostumaton teräs vedensuodatin Johdanto Se on kehittynyt, tehokas ja helppokäyttöinen automaattinen suodatuslaite. Kuten teollisuuden jäteveden suodatus, kierrätysvesi, emulsion regenerointi, suodatus käsittely jäteöljy, jatkuva valumenetelmä metallurgisen ...

Tuotetiedot

1.Stainless Steel Vedensuodatin Johdanto

Se on kehittynyt, tehokas ja helppokäyttöinen automaattinen suodatuslaite. Tällaisia ovat teollisuusjätevedet, kierrätysveden suodatus, emulsion regenerointi, jäteöljyn suodatuskäsittely, metallurgisen teollisuuden jatkuva valumenetelmä, masuunin vesijärjestelmä, veden kalkinpoisto järjestelmä korkeapaineisella vedellä.

image001(001)


2. Työperiaate

■ Suodatusprosessi

suodattamaton neste virtaa elementti- suodattimen pohjaan ja kulkee suodatinelementin läpi ulkopuolelta sisäpuolelle. Sitten epäpuhtaudet jäävät loukkuun elementin ulkopuolelle. Kerääntyneiden epäpuhtauksien jälkeen suodatinkakku muodostuu vähitellen. Mikä voisi poistaa pienempiä hiukkasia.

■ Vedenpuhdistusprosessi

Takaisinpesuprosessi käynnistetään, kun suodattimet saavuttavat asetuspaine-eron tai -ajan.

Differentiaalinen paineanturi antaa differentiaalipainesignaalin, käynnistää ohjelmoitavan ohjaimen, PLC-ohjelmointi antaa signaalin venttiilitoimilaitteelle ja tyhjennysventtiili avataan, nesteen virtaus käännetään ja läpi elementit, partikkelisuodatin kakku elementin pinnalla puhdistetaan.

3.Our palvelu

a. Tarjoa tekninen suunnittelu ja ratkaisut;

b. uusi laitosrakennuksen ohjaus;

c. Muiden kuin vakiovarusteiden suunnittelu ja valmistus;

d. ammatillinen tekninen koulutus ja ohjeet paikan päällä sopimuksen mukaan;

e. Tarjoustarvikkeita milloin tahansa;

f.Tele-tekninen konsultointi ja palvelut;

g. muu erityinen tekninen palvelu asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

image003Tutkimus