Ruostumaton teräs nestepuristin

1. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu nestesuodatin Johdanto Ruostumatonta terästä käytetään laajasti metallurgiaan, kemikaaliin, öljyyn, lääkkeisiin, elintarvikkeisiin, kaivosteollisuuteen, sähköntuotantoon ja kaupunkien vesihuoltoon. Tällaisia ovat teollisuuden jätevedenpuhdistus, kierrätysveden suodatus, emulsion regenerointi, suodatuskäsittely ...

Tuotetiedot

1.Stainless steel neste-siivilä Esittely

Ruostumattomasta teräksestä valmistettua suodatinta käytetään laajasti metallurgia-, kemian-, öljy-, lääke-, elintarvike-, kaivos-, sähkö- ja kaupunkien vesihuoltoon. Tällaisia ovat teollisuusjätteet, kierrätysveden suodatus, emulsion regenerointi, jäteöljyn suodatuskäsittely, metallurgisen teollisuuden jatkuva valuva vesijärjestelmä, masuunin vesijärjestelmä, vesipesuainejärjestelmä suurpainevesillä. Se on edistyksellinen, tehokas ja helppokäyttöinen automaattinen suodatuslaite.

image001(001)

2.Our Edut

a. Lyhyt Toimitusaika: Jos säiliö on 15-20 päivää. Varastoimme myös joitain vakiokokoisia putkia ja tangkoja, jos tarvitset 3-5 kpl, voimme toimittaa pian.

b. Turvallinen pakkaus: anti-ruosteöljy levitetään putkille ja tankoille ennen toimitusta, muovikorkit putkipäässä sisäpinnan suojaamiseksi, kukin tanko on suojattu pahviputkella. Lopuksi pakataan merikelpoiseen pakkaukseen tai puupaneeliin.

C. Paras myynnin jälkeinen palvelu: yli 60% tuotteista myydään Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä ja Euroopassa, ja kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille luotetaan kaikki tuotteet.

3.OUR SERVICE

a. Tarjoamme ilmaista teknistä palvelua huoltosuodattimesta

b. Ilmaiset paikan päällä kiertomatkat ja esittely tehtaallamme

c. Tarjoamme prosessien suunnittelun ja validoinnin ilmaiseksi

d. Voimme taata näytteiden ja tavaroiden toimittamisen ajoissa

e. Sulje kaikkien tilausten seuranta erikoishenkilön toimesta ja pidä asiakkaat ajan tasalla

f. Kaikki myynnin jälkeiset pyynnöt vastataan 24 tunnissa

1

2

3Tutkimus