Ruostumaton teräs nestesuodatin

1. Ruostumaton teräsnestesuodatin Johdanto Ruostumatonta terästä käytetään laajasti metallurgiaan, kemikaaliin, öljyyn, lääke-, elintarvike-, kaivos-, sähkö- ja kaupunkien vesihuoltoon. Tällaisia ovat teollisuuden jätevedenpuhdistus, kierrätysveden suodatus, emulsion regenerointi, suodatuskäsittely ...

Tuotetiedot

1. Ruostumaton teräs nestesuodatin Johdanto

Ruostumattomasta teräksestä valmistettua suodatinta käytetään laajasti metallurgia-, kemian-, öljy-, lääke-, elintarvike-, kaivos-, sähkö- ja kaupunkien vesihuoltoon. Tällaisia ovat teollisuusjätteet, kierrätysveden suodatus, emulsion regenerointi, jäteöljyn suodatuskäsittely, metallurgisen teollisuuden jatkuva valuva vesijärjestelmä, masuunin vesijärjestelmä, vesipesuainejärjestelmä suurpainevesillä. Se on edistyksellinen, tehokas ja helppokäyttöinen automaattinen suodatuslaite.


2.Tekniset parametrit

image001

image002

 

3. Itsepuhdistusprosessi

Kun sisään- ja ulostuloputken paine-ero saavuttaa esitetyn arvon, suodatin käynnistää puhdistusprosessin. Koko itsepuhdistusprosessi sisältää kaksi vaihetta: tyhjennysventtiili avautuu; kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua harjaa, jota moottori pyörii sisäpuolella, purkaa silmän tarttuvat epäpuhtaudet ja sitten epäpuhtaudet tyhjennetään tyhjennysventtiilistä. Koko puhdistusprosessi kestää noin 15 - 60 sekuntia, kun taas tämän ajan aikana suodatus järjestelmä ei pääse virtaamaan ja ohjaamaan ohjauskoteloa.

Ohjaustyyppi: sillä on kolme mallia tästä, aika, paine-ero ja PLC-ohjaus.

 

4. Yrityksen välitavoitteet

1996 Wuxi Aochi Filtration Equipment Co, Ltd on perustettu Wuxi ja tuli ensimmäinen yritys tuottaa OEM-tuotteita ulkomaiselle yritykselle Wuxi.

2007 Wuxi Aochi uudistettiin ja perustettiin YNT, joka keskittyy suodattimien ja suodatinelementtien valmistukseen ja myyntiin.

2011 Perustettu Nantong kasvi suodatinelementin tuotannon perusta.

2012 Perustettu Furong-tehdas automaattisen suodatusjärjestelmän suunnittelusta ja valmistuksesta.

2014 Rakenneuudistettu Guangzhou dingsuo, perustettu YNT-korroosionestolaitteet corp.


image004

 


Tutkimus