Stainless Steel Basket Strainer

1. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kori-siivilä Johdanto Metallinen suodattimen kori on uudelleenkäytettävissä puhdistamalla ja kustannuksella, joka vähentää suodatinmateriaalin kulutusta. Se voi luonnollisesti pidentää keskeisten laitteiden käyttöikää, parantaa toiminnan tehokkuutta ja välttää kalliiden järjestelmän seisokkien vaara. INOBS-suodatin toimii myös ...

Tuotetiedot

1. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kori-sihti Johdanto

Metallisuodatinkori on uudelleenkäytettävissä puhdistamalla ja kustannuksella, joka vähentää suodatinmateriaalin kulutusta. Se voi tietenkin pidentää keskeisten laitteiden käyttöikää, parantaa toiminnan tehokkuutta ja välttää kalliiden järjestelmän seisokkien riski. INOBS-suodatin toimii myös suorana suurena hiukkassuodattimena. Metallinen suodattimen kori on uudelleenkäytettävissä puhdistamalla ja kustannukset vähenevät suodatinmateriaalin kulutuksella.

image001


2.INOCO Dual Basket-sihtierittely

Kakkoskorasuodatin, jota kutsutaan myös kaksoiskori-suodattimeksi, koostuu pääasiassa kahdesta korin suodattimesta, jolla on uusi rakenne, hyvä tiivistys, suuri virtauskapasiteetti, helppo käyttö, laaja käyttöalue, voimakas sopeutumiskyky ja monikäyttöinen suodatuslaite. Varsinkin pienellä liukuvalla sivusuuntaisella todennäköisyydellä, varmista suodattimen tarkkuus ja vaihda nopeasti suodatinkori. Pohjimmiltaan ei ole materiaalinkulutusta, vähentää käyttökustannuksia.

3.Advantage

■Sucking-suodatin voidaan varustaa eri määrällä elementtejä, jotta saadaan mahdollisimman suuri suodatusalue kullekin suodatinkotelosovellukselle, jotta pienimmän painehäviön voi työskennellä.

■Super-suuri virtausnopeus

■Rigid suodatinelementti ja lajikeasetukset

■ Automaattinen automaattinen itsepuhdistus, automaattinen suodatin

■ Yksinkertainen, luotettava ja taloudellinen

image003Tutkimus