Yhden pussien suodatinkotelon vesisuodatin

Yhden pussin suodatinkotelon käyttöönotto Yhden pussin suodatinkotelo on uusi suodatusjärjestelmä, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta korista, suodatinpussi suodatinkotelon sisällä, ruostumattoman teräksen suodatinkori pitää suodattimen pussin ja neste virtaa tuloaukosta, suodatetaan sitten sisäpuolella ...

Tuotetiedot

Yksi pussi suodatinkotelo

Yhden pussin suodatinkotelo on uusi suodatusjärjestelmä, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta korista, suodatinpussi suodatinkotelon sisällä, ruostumattoman teräksen suodattimen kori pitää suodattimen pussin ja nesteen virtaus tuloaukosta, suodatetaan sitten sisäpussilla suunnasta sisäpuolelta ulkopuolelle, likaiset hiukkaset jäävät suodattimen pussiin. Kun vaihdetaan suodatinpussi, koko pussisuodattimen kotelojärjestelmää voidaan edelleen käyttää.

Drawing for single bag filter housing.jpg

Tekniset tiedot

Suunnittelu, valmistus, tarkastus ja hyväksyminen viittaavat HG21637-91, GB150-2011.
Laippa standardi: HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.
Liitäntätyyppi: lanka, vanne, laippa.
Tulo- ja ulostulon koko: 1-1 / 2 ".
Viemärin koko: 1/4 ".
Suodatinkassi malli: 1 # 2 #, 3 #, 4 #.
Suodatustarkkuus: 0.5um-800um.
Suotimen paine: 1,6 Mpa.
Suunnittelulämpötila: 120 ℃.
Pintakäsittely: hiekkapuhallus, kiillotus, terveys kiillotus

图片4.png

图片1.png

tarvikkeet  

Kuorimateriaali: 20 #, 304, 356 L, 2205, 2507.
Tiiviste: piidioksidi, NBR, PTFE
Suodatinkassien materiaalit: polyesteri, PP, PA, PTFE, lasikuitu


Malli

Laukun malli

Virtausmäärä M3 / H
M3 / H

Kuoren korkeus
(MM)

Kokonaiskorkeus
(MM)

Shellin halkaisija
(MM)

Laukun halkaisija
(MM)

Tulo ja pistorasia

SGD-II-1

1

20

500

720

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

SGD-II-2

2

40

700

1070

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

SGD-II-3

3

6

350

430

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''

SGD-II-4

4

12

500

580

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''


hakemus

产品说明模板 254114.png Autoteollisuus

Esikäsittelysaunan suodatus, E-Coatin suodatus, pintamaali ja kirkaslakkumaalaus, pohjamaali, maalirenkaan suodattimet, osat puhdistusnesteitä, piirustusyhdisteitä, voiteluaineita, metallintyöstöfluideja ja pumppujen imusuodattimia.

产品 说明 模板 241660.png

kemiallinen

Katalysaattorin talteenotto, putken asteikon poisto, vesipitoisten prosessinesteiden, emästen, happojen ja liuottimien kiillotus, emulsioiden ja dispersioiden suodatus, geelien poisto hartseista. Aktivoidun hiilen tai katalyytin poisto hienokemikaaliteollisuudessa on tyypillinen esimerkki vaativasta kemiallisen käsittelyn soveltamisesta. INOCO-suodatinkotelot täyttävät nämä sovellusvaatimukset korkean suodatustehokkuuden ja pitkän käyttöiän sekä luotettavuuden vuoksi.

产品 说明 模板 242239.png

Elektroniikka

Wafer- ja siruprosessointi, sähköiset etsaushaudot, valokemiallinen kiillotus ja korkean puhtauden veden suodatus ja erilaisten membraanisuodatusprosessien etukäteistäminen niiden kustannustehokkuuden parantamiseksi. INOCO-suodinlaukut osoittavat vaaditun puhtauden, tehokkuuden ja johdonmukaisen suorituskyvyn.

产品 说明 模板 242670.png

Ruoka ja juoma

Viinin, väkevien alkoholijuomien ja oluen kiillotus, hiukkasten poistaminen syötäväksi tarkoitetuista öljyistä, hiilimustan poistaminen selluloosasta, lietelannan gelatiinien, nestemäisen sokerin, paksun mehun, maissisiirapin kiillotuksen, tärkkelyksen jalostuksen, maidonjalostuksen ja virvoitusjuomien. Monet INOCO-suodatinkotelot ovat FDA: n ja jopa EEC-elintarvikeprosessien mukaisia, ja ne täyttävät näiden sovellusten ainutlaatuiset ja vaihtelevat vaatimukset.

产品 说明 模板 243208.png

Metallintyöstö

Hydrauliöljyn suodatus, esikäsittelyjärjestelmän suodatus, jalometallien talteenotto, metallintyöstönesteet ja piirustusyhdisteet. Osanpuhdistuskoneet käyttävät suodatinpusseja osien jäljellä olevan lian minimoimiseksi.

产品 说明 模板 243559.png

Öljykemikaalit

Voiteluöljyjen suodatus, polttoaineen lisäaineet, tehostettu öljyn talteenotto, amiiniliuosten suodatus, glykolivetyjen suodatus, kaasunpuhdistusprosessit, tislaus- ja krakkausprosessit, amiinivesit, offshore-suodatusasemat, öljyporaus ja injektionesteet.

产品 说明 模板 243963.png

Maalaa ja lakkaa

Agglomeraattien poisto, maalajäljen koagulaattien poisto, liuotinsuodatus, varastoliuosten poisto, täyttölinjat ja maalinseosviivat, monomeeripuhdistus.

产品 说明 模板 244272.png

lääkealan

Kallisten aktiivisten ainesosien talteenotto, katalyyttien uudelleen etsiminen, aktiivisen hiilen puhdistus ja poisto, gelatiinien, hormonien, vitamiinitiivisteiden suodattaminen, kasviperäisten seosten kiillotus, proteiinin poisto plasmasta, suolaliuosten suodatus.

产品 说明 模板 244655.png

Hartsit, muovit, musteet ja päällysteet

Öljy- ja polymeerisuodatus, dispersiot, polymerointierät, hartsit, pinnoitteet, muoviyhdistelmät, painovärit, muovinvalmistus, paperipinnoitteet, erittäin puhdas mustesuihkun nestesuodatus.

产品 说明 模板 245015.png

Vedenkäsittely

Veden suodatus, vedenpuhdistuslaitokset, siltojen poisto, putkistojen poisto, hiekan ja levien poisto merivedestä, ioninvaihtohartsin talteenotto, kalsiumin talteenotto, vesikäsittelyyn käytettävien kemikaalien suodatus, pölynpoisto jäähdytystornin asennuksista. Pintaveden suodatus on alue, jota perinteisesti hallitsee patruunasuodatus. Nyt INOCO High Performance -suodatinkoteloiden korkea tehokkuus ja pitkä käyttöikä ovat kustannustehokas vaihtoehto kalliille patruunoille.

 


Tutkimus