Terveys neste suodattimet Micron suodatin laukku

Terveys neste suodattimet käyttöön INOCO SGD-03 sarjan terveys suodatus laukku on ensimmäinen ja ainoa tyyppi ruoka-, juoma- ja lääketeollisuuden. Tämä suodatin laukku käytetään suodatus neste, joka liittyy suoraan tai välillisesti elintarvikkeiden jalostus. Tekniset tiedot INOCO SGD-G2...

Tuotetiedot

Terveys neste suodattimet käyttöön

INOCO SGD-03 sarjan terveys suodatus laukku on ensimmäinen ja ainoa tyyppi ruoka-, juoma- ja lääketeollisuuden. Tämä suodatin laukku käytetään suodatus neste, joka liittyy suoraan tai välillisesti elintarvikkeiden jalostus.

Tekniset tiedot

INOCO SGD-G2 sarjan terveys suodatin laukku on hyväksytty sovellettavaksi elintarviketeollisuuteen. Suodatin laukku materiaali on täysin yhteensopiva vaatimukset elintarviketeollisuudelta, joka takaa food-käyttötarkoitusten on vaivatonta.
Kuitua suodatinmateriaalin ei ole helppo pudota, vähentää vaikutusta kuitua kuuluvat vaikutus suodattamiseen.
Riippumaton ulkopuolinen sertifiointi suodatin laukku mukainen EY: N ja FDA-standardin vaatimukset.
Monikerroksinen suodatin laukku, Kaikki hitsattu rakenne eliminoi vuodon neulan silmä.
Tuotannon valvonta tiukasti, Vältä sekundaarisen saastumisen tuotannon, varastoinnin ja käsittelyn.
Erillinen pakkaus, pilaantumisen ehkäisemiseksi kun kuljetukseen, varastointiin ja asennus.
Eri tavoilla käsittely ja varastointi, jotta olla saastunut pakkaamisesta.Sanitary filter bag.jpg

Edut

a. tuotantoon: Olemme erikoistuneet automaattinen itse puhdistus suodattimen, kuten harja suodatin, kaavin suodatin, ruostumaton teräs vedensuodatin Asuminen, jälkimainingit suodatin laukku suodatin asunto- ja patruuna suodattimen tiivisteet 10 vuoden kokemus.

b. täydellinen tuotantovälineitä harja suodatin: omistaa tarkkuus säde, porakone, levyn rullina, sorvi, Planer tyyppi jyrsintä kone, poraus ja jyrsintä, CNC plasmaleikkaus kone, invertteri pulssi argon arc hitsauskone, invertteri sulaminen polar kaasun suojattu hitsauskone, hitsaus manipulaattori, Co2 kaasu suojattu hitsauskone, itse säätää pyörän hylly, ajo ja muiden kehittyneiden laitteiden.

c. testauslaitteita harjalla itse puhdistus suodatin: X-ray ilmaisin, Electric nestepainekokeen pumppu, Pankkikortti ja niin edelleen, tarvittaessa voidaan lähettää tilillä.

d. teknikot tekevät säännöllinen huolto näissä koneissa takaamaan toimi hyvin.

e. laadukkaita raaka-aine: pääasiassa valita raaka Iso terästehdas, kuten TPCO, BAO Teräs, SHA teräs, jotka ovat paras ja suurin raaka-ainevalmistaja Kiinassa.

f. tiukat fysikaalisten tai kemiallisten testausmenettelyt: vaatimukset tuotteen suunnittelun ja käsittelyn luotettava testitietoja.

g. lyhyt Toimitusaika: Jos yli 10 asettaa, 50 päivää. Varastoimme myös joitakin standardikokoiset harjalla itsepuhdistuva suodatin, jos tarvitset 3-5 kpl, toimitus voi pian.

h. turvallinen pakkaus: puinen artiklaa voida käyttää korjata ruostumattomasta teräksestä vedensuodatin Asuminen, lopuksi pakataan vientiä laariin shipping mark asetetaan ulkopuolella tapaus osoittaa vastaanottajan toimitustiedot.

i. paras myynninjälkeinen palvelu: yli 60 % myydään Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä ja Euroopassa, ja kaikki tuotteet kopioimiisi kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita.

Palvelumme

1. Tarjoamme ilmainen tekninen palvelu harja suodatin ja sovellus.

2. free hotellin touring ja käyttöönotto tehtaallamme.

3. Tarjoamme prosessi- ja validointi ilmaiseksi.

4. voimme taata tavaroiden oikea-aikaisesti.

5. Sulje seuranta kaikki tilaukset erityinen henkilö ja pidä asiakas ajan tasalla ajoissa.

6. kaikkien myynninjälkeinen pyynnön vastasi 24 tuntia.

图片1.png 

Teknologian etu

1. olemme innovaatioon perustuva yritys, olemme 13 patentteja.

2. olemme valmiita kehittämään aivan uutta musiikkia vain, jos se on tarpeen hakemuksen.

3. all teknologian innovaatioiden voidaan yksi tavoite---parasta laatua, vaikka se tarkoittaa, korkeammat kustannukset ja alhaisemmat tuotantomäärät.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. mikä on pienin tilausmäärä, Voitteko lähettää näytteitä?

A: pienin määrä on 1, koska tuote on laitteita, on vaikea lähettää sinulle näytteitä, kuitenkin, voimme lähettää voit luetteloida, lämpimästi sinut tervetulleeksi yrityksemme.

2. Kun me tilauksen voit järjestää koneen asennus tällä hetkellä?

A:All koneet testataan hyvin ennen kuin, niin melkein niitä voidaan käyttää suoraan, myös koneen ovat helppo asentaa, jos asiakkaan tarvitsee apuamme, meillä on ilo järjestää asennuksen, mutta kaikki kustannukset on perittävä sinua.

3. on hinta kilpailukykyinen?

A: vain laadukkaita kone toimitamme. Varmasti saat parhaan tehtaan hinta perustuu paremman tuotteen ja palvelun.

4. mitä maksuehdot hyväksytte?

A:T / T- tai l/c tai Länsi unionin tai Moneygram tai Paypal, toiset on tervetullut.

5. mikä on suodattimen Toimitusaika?

A: yleensä 35 päivän kuluessa kehittynyt maksu, jos OEM, se on 40-45 päivän kuluttua ennakkomaksua, toimittamatta on Shanghai.

6. kuinka on tavaroiden laatu?

A: yhteistyössä monia maailmanluokan companied jo vuosia esimerkkejä, Shell, Conoco Phillips, Samsung suunnittelu, BASF, Bayer, Worlypesons jne asiakkaille, PetroChina, Sinopec, fluori.

Tuotteita maksettu hyvä reaktio kirjoittamia.


图片6.png 


Tutkimus