Nopeasti auki pussisuodattimen tiivisteet öljy puhdistusjärjestelmät

Nopeasti avata laukku suodatin asuntojen käyttöön helppo käyttää, korkea hyöty laukku suodatin, sopiva suuri virtaus ja usein korvaaminen pussiin suodatintekniikasta, se on sopivin suodatin erän tuotannon prosessi ja turvallisuus suodatusta. 1. yksinkertaisin on helppo...

Tuotetiedot

Nopeasti auki pussi suodatin asuntojen käyttöön 

Helppo käyttää, korkea hyöty laukku suodattaa sopivia suuri virtaus ja usein korvaaminen suodatustekniikan laukku on sopivin suodatin erän tuotannon prosessi ja turvallisuus suodatusta.
   

Ominaisuudet 

1. useimmat yksinkertainen helppoa ja turvallisuuden käyttöjärjestelmää, lyhyitä seisokkeja lyhin, parantaa tuottavuutta ja vähentää käyttökustannuksia.
2. kolmen pisteen paine rengas varmistaa hyvä tiiviste välillä suodattimen ja suodatin laukku, liitteenä työkalut tekevät toiminnasta erittäin helppoa.
3. kevään ylimääräisten tasapainottamista tekee paino katto yhtä kevyt kuin mitään vain kädellä varovasti työntää ja vetää, avata katon tai alas.
4. high laadukkaiden O rengas varmistaa toiminnan on mukava ja luotettava.
5. puolelle ja alhaalta ulos suunnittelu varmistaa, että neste voi olla täysin päästöjä, samaan aikaan käyttämällä tangentin vientiä valita.
6. alusta moodi 2 ~ 24 laukku (1# ja 2# Laukut), eniten laukku on 40 laukut.


 Water filter  housing.jpg 

 Tekniset tiedot

Valmistusnormeja:

GB150 ”CS”, ASME ”U” sinetin.

Käyttöpaine:

0,6 Mpa 5,0 Mpa.

Lämpötila:

0 ~ 80 ℃.

Sovellettavien medium:

vesi, kemikaalit, kaasu, tms., myös helposti syttyviä ja räjähtävät materiaalit.

Huomautus: Paine ja lämpötila on riippuvainen suodatinmateriaalien ja erityisiä kunto hyvä kuulla meitä


     Malli

Virtaus rate(m2/HF)

N1 JA N2

ΦD

H1

H2

H3

B

1/K/SGD

160

4 ”

558

926

508

1727

400

2/K/SGD

200

5 ”

608

930

508

1727

425

3/K/SGD

240

6 ”

658

935

508

1727

450

4/K/SGD

320

8 ”

758

1016

482

2032

525

SGD-K-5

400

10 ”

958

1102

483

2266

600

6/K/SGD

480

10 ”

1008

1102

483

2266

625


 Sovellus

 

 

 

产品说明模板 254114.png

 

Automotive

Suodatus esikäsittely Bath, suodatus E-takki, pintamaalin ja clearcoat, primer, maalata rengas suodattimia puhdistus nesteet, piirustus yhdisteitä, voiteluaineet, nestemäisten metallintyöstöaineiden ja pumppu saanti suodattimet.

 

 

 

产品说明模板 254459.png

 

Kemialliset

Katalysaattori recovery poisto putki mittakaavassa, kiillotus emäksiä, vesipitoiset prosessi nesteitä, suodatus emulsiot ja dispersiot ja liuottimia, happoja, geeli varastosta hartsit. Aktiivihiiltä tai katalysaattorin poistaminen hieno kemianteollisuuden on tyypillinen esimerkki vaativa sovelluksen mikäonuseinehtonakemiallisellekäsittelylle. INOCO Suodatinpussien näitä vaatimuksia hakemuksen korkea suodatuksen tehokkuutta yhdistettynä pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

 

 

 

产品说明模板 255038.png

 

Elektroniikka

Kiekkojen ja käsittely siru sähköinen etsaus kylpyammeet, Valokuva-kemialliset kiillotus ja highpurity vettä suodatus ja prefiltration kalvo suodatus prosessien niiden kustannustehokkuuden parantamiseksi. INOCO Suodatinpussien osoittaa vaadittava puhtaus, tehokkuuden ja tasaisen suorituskyvyn.

 

 

 

产品说明模板 255469.png

 

Ruoka ja juoma

Kiillotus suodatus viinejä, alkoholijuomia ja olutta, poisto hiukkaset ruokaöljyt, poistaminen nokimusta selluloosasta, Liman poistaminen liivatteen, nestemäinen, paksu mehua maissi siirappi kiillotus, tärkkelyksen jalostukseen, maidon ja virvoitusjuomia. Monet INOCO Suodatinpussien oltava FDA ja jopa ETY elintarvikkeiden käsittely standardeja ja hakemukset uniikki ja vaihteleva vaatimuksia.

 

 

 

产品说明模板 256007.png

 

Metallintyöstö

Suodatus hydrauliöljyn, esikäsittely järjestelmän suodatus, jalometallia recovery, nestemäisten metallintyöstöaineiden ja piirustus yhdisteitä. Osat siivouskoneet käyttää meidän Suodatinpussien minimoimaan jäljellä oleva lika osia.

 

 

 

产品说明模板 256358.png

 

Petrokemian

Suodatus polttoaineen lisäaineet, lube öljyt, suodatus glykoli nesteitä, kaasun puhdistusmenetelmiä, tislaus ja halkeilua prosessit, amine pesurit, offshore-suodatin asemilla öljynporaus ja injektio, tehostetun öljyn talteenoton, suodatus amine ratkaisuja nesteitä.

 

 

 

产品说明模板 256762.png

 

Maali ja lakka

Ajan kokkaroitumisen poisto, maalinpoistossa hyytyy, liuotin suodatuksen poistaminen pesu epäpuhtauksia, täytön riviä ja maali, sekoittamalla linjat, monomeerin puhdistus.

 

 

 

产品说明模板 257071.png

 

Lääketeollisuus

Hyödyntäminen kalliita tehoaineet, katalysaattori uudelleen aktiivihiiltä puhdistus, covery, suodatus liivatteen, hormonit, kiillotus kasviperäisiä seoksia, proteiini varastosta plasma, vitamiini otteita, suolaliuokset suodatus ja poisto.

 

 

 

产品说明模板 257454.png

 

Hartsit, muovit, musteet ja pinnoitteet

Öljy ja polymeeri suodatus, dispersiot polymerointi eriä, hartsit voi pinnoitteiden, muovien pahentaa, painomuste, muoviteollisuuden, paperia pinnoitteet, puhtautensa mustesuihku-nesteen suodatuksen.

 

 

 

产品说明模板 257814.png

 

Vedenkäsittely

Hyvin veden suodatus, vedenpuhdistuslaitoksia, Jun poisto, putki mittakaavassa poisto, hiekkaa ja levää varastosta ioninvaihto hartsin hyödyntämistä, merivesi, suodatus kemikaaleja käytetään vedenkäsittely, pölynpoisto jäähdytys torni, kalsium talletus poisto laitokset. Pinta veden suodatus on hallinneet kasetti suodattamalla. Nyt korkea hyötysuhde ja pitkän elämän INOCO korkean suorituskyvyn Suodatinpussien ovat kustannustehokas vaihtoehto kallis patruunoita.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET 

1. Oletko valmistaja, kauppa yrityksesi tai kolmannen osapuolen?
A: Olemme valmistaja ja olemme rakensi ylös yrityksemme vuodesta 2007.
2. Jos tehdas sijaitsee?
A: factory-osoitteemme on: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong teollisuusalue, Wuxi city, Kiina.
3. mikä on koneen Toimitusaika?
A: yleensä koneen Toimitusaika on noin 30 päivää, räätälöityjä kone toimitetaan neuvottelujen asiakkaidemme kanssa. 4. after me tilauksen, voit järjestää4. asennus koneen tällä hetkellä?
A:All koneet testataan hyvin ennen kuin, niin melkein niitä voidaan käyttää suoraan, myös koneen ovat helppo asentaa, jos asiakkaan tarvitsee apuamme, meillä on ilo järjestää asennuksen, mutta kaikki kustannukset on perittävä sinua.
5. Miten on teidän hintataso?
A: tehtaan suoramyyntiin meillä koko tuotantolinjan työprosessia Standardilaatuisten tuotteiden osat.
6. Onko NDT tarkastus mitä laitteita?
A: meillä on ultraääni vika ilmaisin, av miniatyyri magneettinen ikeen ilmaisin, magneettinen ilmaisin ja levinneisyys ilmaisin.


图片6.png

Tutkimus