Muovipussi suodatinkotelon suodatinratkaisut

Muovisuodattimen kotelointi INOCO SGD-P-muovisuodatin on 100-prosenttisen PP-materiaalin suodatusjärjestelmä, jolla on erinomainen kemikaalinkestävyys, ja sitä voidaan käyttää runsaasti happo- ja alkalipeitteissä. Sisäänrakennettu runko, ei saumoja, ei kuollutta kulmaa. Tarkka koko voi ...

Tuotetiedot

Muovisuodattimen asennus

INOCO SGD-P-muovisuodatin kotelo on 100% PP-materiaalin suodatusjärjestelmä, kuten PP: llä, jolla on erinomainen kemiallinen kestävyys, sitä voidaan käyttää runsaasti happo- ja alkalipeitteitä.

Sisäänrakennettu runko, ei saumoja, ei kuollutta kulmaa. Tarkka koko voi tehdä siitä eräänlaisen korkealaatuisen, tehokkaan suodattimen, joka tarjoaa taloudellisia ja käytännöllisiä tuotteita.


tekniset tiedot

Tyyppi: neste virtaa sivulta ja ulos sivulta.

Suunnittelupaine: 0,6 Mpa

Suunnittelu lämpötila: 80 ℃

Suurin virtausnopeus: 25m3 / h

Suodattimen suojus: kiristetty

Pohja suodattimelle: kiinteät jalat (3 kpl tavallisissa)

Suodatinkassi: PP-materiaali kaikenlaisilla suodatustarkkuuksilla

Sisään- ja ulostuloliitäntätyyppi: 2 "lanka tai 2" laippa


图片3.png

hakemus

产品 说明 模板 254114.png

Autoteollisuus

Esikäsittelysaunan suodatus, E-Coatin suodatus, pintamaali ja kirkaslakkumaalaus, pohjamaali, maalirenkaan suodattimet, osat puhdistusnesteitä, piirustusyhdisteitä, voiteluaineita, metallintyöstöfluideja ja pumppujen imusuodattimia.

产品 说明 模板 254459.png

kemiallinen

Katalysaattorin talteenotto, putken asteikon poisto, vesipitoisten prosessinesteiden, emästen, happojen ja liuottimien kiillotus, emulsioiden ja dispersioiden suodatus, geelien poisto hartseista. Aktivoidun hiilen tai katalyytin poisto hienokemikaaliteollisuudessa on tyypillinen esimerkki vaativasta kemiallisen käsittelyn soveltamisesta. INOCO-suodatinkotelot täyttävät nämä sovellusvaatimukset korkean suodatustehokkuuden ja pitkän käyttöiän sekä luotettavuuden vuoksi.

产品 说明 模板 255038.png

Elektroniikka

Kiekko- ja siruprosessointi, sähköiset etsaushaudat, valokemiallinen kiillotus ja korkean puhtauden veden suodatus ja erilaisten kalvosuodatusprosessien esikylläisyys kustannustehokkuuden parantamiseksi. INOCO-suodinlaukut osoittavat vaaditun puhtauden, tehokkuuden ja johdonmukaisen suorituskyvyn.

产品 说明 模板 255469.png

Ruoka ja juoma

Viinin, väkevien alkoholijuomien ja oluen kiillotus, hiukkasten poistaminen syötäväksi tarkoitetuista öljyistä, hiilimustan poistaminen selluloosasta, lietelannan gelatiinien, nestemäisen sokerin, paksun mehun, maissisiirapin kiillotuksen, tärkkelyksen jalostuksen, maidonjalostuksen ja virvoitusjuomien. Monet INOCO-suodatinkotelot ovat FDA: n ja jopa EEC-elintarvikeprosessien mukaisia, ja ne täyttävät näiden sovellusten ainutlaatuiset ja vaihtelevat vaatimukset.

产品 说明 模板 256007.png

Metallintyöstö

Hydrauliöljyn suodatus, esikäsittelyjärjestelmän suodatus, jalometallien talteenotto, metallintyöstönesteet ja piirustusyhdisteet. Osanpuhdistuskoneet käyttävät suodatinpusseja osien jäljellä olevan lian minimoimiseksi.

产品 说明 模板 256358.png

Öljykemikaalit

Voiteluöljyjen suodatus, polttoaineen lisäaineet, tehostettu öljyn talteenotto, amiiniliuosten suodatus, glykolivetyjen suodatus, kaasunpuhdistusprosessit, tislaus- ja krakkausprosessit, amiinivesit, offshore-suodatusasemat, öljyporaus ja injektionesteet.

产品 说明 模板 256762.png

Maalaa ja lakkaa

Agglomeraattien poisto, maalajäljen koagulaattien poisto, liuotinsuodatus, varastoliuosten poisto, täyttölinjat ja maalinseosviivat, monomeeripuhdistus.

产品 说明 模板 257071.png

lääkealan

Kallisten aktiivisten ainesosien talteenotto, katalyyttien uudelleen etsiminen, aktiivisen hiilen puhdistus ja poisto, gelatiinien, hormonien, vitamiinitiivisteiden suodattaminen, kasviperäisten seosten kiillotus, proteiinin poisto plasmasta, suolaliuosten suodatus.

产品 说明 模板 257454.png

Hartsit, muovit, musteet ja päällysteet

Öljy- ja polymeerisuodatus, dispersiot, polymerointierät, hartsit, pinnoitteet, muoviyhdistelmät, painovärit, muovinvalmistus, paperipinnoitteet, erittäin puhdas mustesuihkun nestesuodatus.

产品 说明 模板 257814.png

Vedenkäsittely

Veden suodatus, vedenpuhdistuslaitokset, siltojen poisto, putkistojen poisto, hiekan ja levien poisto merivedestä, ioninvaihtohartsin talteenotto, kalsiumin talteenotto, vesikäsittelyyn käytettävien kemikaalien suodatus, pölynpoisto jäähdytystornin asennuksista. Pintaveden suodatus on alue, jota perinteisesti hallitsee patruunasuodatus. Nyt INOCO High Performance -suodatinkoteloiden korkea tehokkuus ja pitkä käyttöikä ovat kustannustehokas vaihtoehto kalliille patruunoille.  Edut

a. Laaja tuotekokemus: Olemme erikoistuneet automaattiseen itsepuhdistuvaan suodattimeen, kuten harjasuodattimeen, kaavinterän suodattimeen, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun vesisuodatinkoteloon, huuhtelusuodattimelle, pussisuodatinkotelolle ja patruunasuodatinkotelolle, jonka kokemus on 10 vuotta. Edut

b. Täydelliset tuotantovälineet harjasuodattimelle: tarkkuusradiaaliporauslaite, levyn taivutusrullat, sorvi, jyrsintyyppiset jyrsinkoneet, poraus- ja jyrsinkoneet, CNC-plasmaleikkauskoneet, taajuusmuuttaja-pulssi-argonkaarihitsauslaitteet, invertterin sulatus polaarisella kaasulla suojatulla hitsauskoneella, hitsaamalla manipulaattori, Co2-kaasun suojattu hitsauskone, itse säädettävä pyörähylly, ajaminen ja muut pitkälle kehitetyt laitteet.

C. Testauslaitteet harja itsepuhdistuva suodatin: röntgen-ilmaisin, Electric hydraulinen testipumppu, venytys kone ja niin edelleen, tarvittaessa laitteiden tili voidaan lähettää.

d. Meidän teknikot tekevät säännöllisesti suunnitellun huollon näillä koneilla, jotta heidät toimisivat hyvin.

e. Korkealaatuinen raaka-aine: valitsimme pääasiassa suuresta terästehtaasta tulevan raaka-aineen, kuten TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, joka on Kiinassa paras ja suurin raaka-ainevalmistaja.

f. Tiukat fysikaaliset / kemialliset testausmenetelmät: täyttävät tuotteen suunnittelun ja prosessin vaatimukset ja tarjoavat luotettavia testaustietoja.

g. Lyhyt Toimitusaika: Jos yli 10 sarjaa, 50 päivää. Varastoimme myös joitain vakiokokoisia harjan itsepuhdistuvaa suodatinta, jos tarvitset 3-5 kpl, voimme toimittaa pian.

h. Turvallinen pakkaus: puuainetta voidaan kiinnittää ruostumattomasta teräksestä valmistettuun vesisuodatinkoteloon, vihdoin pakata viennin puukoteloon, lähetysmerkki asetetaan kotelon ulkopuolelle ilmoittamaan vastaanottajan toimitustiedot.

i. Paras myynnin jälkeinen palvelu: yli 60% tuotteista myydään Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä ja Euroopassa, ja kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille luotetaan kaikki tuotteet.


图片4.png

Ohje

1. Oletko valmistaja, kauppias tai kolmas osapuoli?

V: Olemme valmistaja, ja olemme rakentaneet yrityksemme vuodesta 2007.

2. Mitkä laadun tasot ovat tuotteesi?

V: Meillä on tähän mennessä CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME sertifikaatti.

3. Mikä on laitteen toimitusaika?

V: Yleensä koneemme toimitusaika on noin 30 päivää, räätälöity kone toimitetaan neuvotteluina asiakkaidemme kanssa.

4. Miten voit ratkaista ulkomailta asiakkaasi ongelmat ajoissa myynnin jälkeisestä palvelusta?

V: Laitteen takuu on normaalisti 12 kuukautta. Tänä aikana järjestämme kansainvälisen ilmaisun välittömästi varmistaaksemme, että vaihdettavat osat toimitetaan mahdollisimman pian.

Laatuvaatimus: 12 kuukautta laitteen käytön jälkeen, mutta enintään 18 kuukautta laitteen toimituksen jälkeen (takuu ei kata kulutusta).

5.Miksi valita meidät?

V: Olemme yksi korkean teknologian yrityksistä, AAA-sopimus ja luotettava yritys, AAA Technology Consulting Firm. Olemme valmistaja sai todistuksen ISO9001.

6.Mikä on hintataso?

V: Tehtaan suoramyynti, meillä on koko tuotantolinjan työprosessi standardituotteista OEM-osiin.


Tutkimus