Nestemäiset suodatusjärjestelmät

1.Likvidit suodatusjärjestelmät Johdanto Käytetään laajalti nestesuodatukseen, se voi poistaa erikokoisia hiukkasia nestemäisiltä nestemäisen suodatuksen, puhdistuksen, erottamisen ja talteenoton tarkoituksiin. Se koostuu kolmesta osasta: laukkukotelosta, joka tukee kori ja suodatin ...

Tuotetiedot

1.Likvidit suodatusjärjestelmät Johdanto

Se on laajalti käytetty nestemäisen suodatuksen, se voi poistaa erikokoiset hiukkaset nestemäisestä, jotta saadaan nestemäinen suodatus, puhdistus, erottaminen, hyödyntämistä varten. Se koostuu kolmesta osasta: laukkukotelo, tukikori ja suodatinpussit. Voit käyttää useita pusseja pussiin. Ensiksi nestettä tulee koteloon sisääntulosta, joka voi sijoittaa sivulle tai yläosaan ja sitten virrata suodattimeen, joka on tukeva kori. Nesteestä johtuvan paineen vaikutuksesta pussi nousee ja neste suodatetaan tasaisesti pussin läpi ja virtaa ulostuloputkesta. Tuuletukset ovat loukussa pussiin, suodatusprosessi on valmis. Kun vaihdat tai puhdistat laukun, vain yksinkertaisesti irrota pultti, pyörivä käsipyörä nostavat kannen ja saavat laukun.

image001

 

2.Product Detail

Alkuperäinen: Jiangsu, Kiina

Sertifiointi: ISO9001, ISO14001, Hinta: neuvoteltavissa

Materiaali: Alumiini

Maksuehto: TT, LC

Toimitusaika: neuvoteltavissa

Pakkaus: vienti standardi

Markkinat: Lähi-itä / Afrikka / Aasia / Etelä-Amerikka / Eurooppa / Pohjois-Amerikka

Takuu: 1 vuosi

MOQ: 100 asetettu

3.Our Edut

a. Laaja tuotekokemus: Olemme erikoistuneet ilmanpuhdistusteollisuuteen yli kymmenen vuoden ajan, AHU-esisuodattimella voimme optimoida ilmavirtauksen suunnittelun ilmastointilaatikon räätälöinnin, suodattimen tehokkuuden ja ilmavirran havaitsemisparametrien mukaan, jotta asiakkaat .

b. Laadukas raaka-aine: Meillä on pätevä toimittaja sertifiointijärjestelmä, Olemme liittyneet D & B: n DUNS rekisteröity "

C. Tiukat fysikaaliset / kemialliset testausmenetelmät: täyttävät tuotteen suunnittelun ja prosessin vaatimukset ja tarjoavat luotettavia testaustietoja.

4.FAQ

1. Mikä on laitteen toimitusaika?

V: Yleensä koneemme toimitusaika on noin 30 päivää, räätälöity kone toimitetaan neuvotteluina asiakkaidemme kanssa.

2. Voidaanko laitetta räätälöidä tarpeidemme mukaisesti, kuten esimerkiksi laittaa logo?

V: Tietenkin koneemme voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Myös logosi on saatavilla.

3. Koska lähetyskausi kestää kauan, miten voit varmistaa, ettei laitetta rikota?

V: Meidän koneemme on kalvopäällysteinen, jotta voisimme varmistaa, että konetta voidaan toimittaa asiakkaallemme tasaisesti, käytämme teräslankaa koneen kiinnittämiseen säiliöön.

4. Voinko tietää, mikä maksu yrityksesi hyväksyy?

A: Tähän asti 100% T / T ennen lähetystä ja 30% talletus maksetaan T / T, tasapainoinen maksaa L / C ovat saatavilla.

image003Tutkimus