Suuri suodatinpussi Suodatinpussi

Suuret suodatinpussit SGD-01D-sarjan suurten suodatinpussien runsaat suodatusalueet ja epäpuhtauksien varastointikapasiteetti. Nykyinen pussisuodatinjärjestelmä voi käyttää tätä sarjaa suodatinpussia. Se ei ainoastaan ​​pidennä suodattimen pussin käyttöikää, vähentää korvaustaajuutta, mutta voi myös ...

Tuotetiedot

Suuri suodatinpussit käyttöön

SGD-01D-sarjan suuri suodatinpussi on runsaasti suodatusaluetta ja epäpuhtauksien varastointikykyä. Nykyinen pussisuodatinjärjestelmä voi käyttää tätä sarjaa suodatinpussia. Se ei ainoastaan ​​pidennä suodattimen pussin käyttöikää, vähentää korvaustaajuutta, mutta voi myös vähentää seisokkeja ja korvaavia kustannuksia. Suurten virtaussuodatinpussin avulla asiakkaat voivat käyttää pienempää suodinta, joka täyttää suuren virtauksen suodatuksen vaatimukset, mikä vähentää suodatuskustannuksia.


Dvantages

Epäpuhtauden varastointikapasiteetti on 1,8 kertaa perinteinen 2 # suodatinpussi, säästää investointeja ja käyttää kustannuksia.
Ulkonäkökoodi on sama kansainvälisen standardisuodatinpussin kanssa, ja sitä voidaan helposti päivittää SGD-G5-sarjan suuren virtaussuodatinpussiin.
Käytä patentointia Sync-Ring ™ -sarjan suodatinpussirenkaan täydellisellä tiivistysvaikutuksella ja helpolla asennuksella.
Tukikori on läpäissyt tuhoisaa paineita, suurta lujuutta ja korkeaa turvallisuutta.
SGD-G5-sarjan suuren virtaussuodatinpussin asennuskiinnikkeellä korvaaminen on nopeampaa kuin normaali suodatinpussi, joka on 30 sekunnin sisällä.

Tekniset tiedot

Suodatustarkkuus (μm): 1/5/10/25/50/75/100/150/200
Suodatinkassi materiaali: PP, PE, NYLON
Käyttölämpötila: PP <80 °="" c,="" pe=""><140 °="" c,="" nylon=""><150 °="">
Maksimi vaihtopaineen paine: 0,5-1 kg / cm2 (eri viskositeetin mukaan)
Suodatinpussin koko (tuumaa): halkaisija 7, pituus 28
Suurin virtaus (vesi): 20-45 m3 / h

200 mikronin suodatinpussi

hakemus

产品 说明 模板 254114.png

Autoteollisuus

Esikäsittelysaunan suodatus, E-Coatin suodatus, pintamaali ja kirkaslakkumaalaus, pohjamaali, maalirenkaan suodattimet, osat puhdistusnesteitä, piirustusyhdisteitä, voiteluaineita, metallintyöstöfluideja ja pumppujen imusuodattimia.

产品 说明 模板 254459.png

kemiallinen

Katalysaattorin talteenotto, putken asteikon poisto, vesipitoisten prosessinesteiden, emästen, happojen ja liuottimien kiillotus, emulsioiden ja dispersioiden suodatus, geelien poisto hartseista. Aktivoidun hiilen tai katalyytin poisto hienokemikaaliteollisuudessa on tyypillinen esimerkki vaativasta kemiallisen käsittelyn soveltamisesta. INOCO-suodatinkotelot täyttävät nämä sovellusvaatimukset korkean suodatustehokkuuden ja pitkän käyttöiän sekä luotettavuuden vuoksi.

产品 说明 模板 255038.png

Elektroniikka

Kiekko- ja siruprosessointi, sähköiset etsaushaudat, valokemiallinen kiillotus ja korkean puhtauden veden suodatus ja erilaisten kalvosuodatusprosessien esikylläisyys kustannustehokkuuden parantamiseksi. INOCO-suodinlaukut osoittavat vaaditun puhtauden, tehokkuuden ja johdonmukaisen suorituskyvyn.

产品 说明 模板 255469.png

Ruoka ja juoma

Viinin, väkevien alkoholijuomien ja oluen kiillotus, hiukkasten poistaminen syötäväksi tarkoitetuista öljyistä, hiilimustan poistaminen selluloosasta, lietelannan gelatiinien, nestemäisen sokerin, paksun mehun, maissisiirapin kiillotuksen, tärkkelyksen jalostuksen, maidonjalostuksen ja virvoitusjuomien. Monet INOCO-suodatinkotelot ovat FDA: n ja jopa EEC-elintarvikeprosessien mukaisia, ja ne täyttävät näiden sovellusten ainutlaatuiset ja vaihtelevat vaatimukset.

产品 说明 模板 256007.png

Metallintyöstö

Hydrauliöljyn suodatus, esikäsittelyjärjestelmän suodatus, jalometallien talteenotto, metallintyöstönesteet ja piirustusyhdisteet. Osanpuhdistuskoneet käyttävät suodatinpusseja osien jäljellä olevan lian minimoimiseksi.

产品 说明 模板 256358.png

Öljykemikaalit

Voiteluöljyjen suodatus, polttoaineen lisäaineet, tehostettu öljyn talteenotto, amiiniliuosten suodatus, glykolivetyjen suodatus, kaasunpuhdistusprosessit, tislaus- ja krakkausprosessit, amiinivesit, offshore-suodatusasemat, öljyporaus ja injektionesteet.

产品 说明 模板 256762.png

Maalaa ja lakkaa

Agglomeraattien poisto, maalajäljen koagulaattien poisto, liuotinsuodatus, varastoliuosten poisto, täyttölinjat ja maalinseosviivat, monomeeripuhdistus.

产品 说明 模板 257071.png

lääkealan

Kallisten aktiivisten ainesosien talteenotto, katalyyttien uudelleen etsiminen, aktiivisen hiilen puhdistus ja poisto, gelatiinien, hormonien, vitamiinitiivisteiden suodattaminen, kasviperäisten seosten kiillotus, proteiinin poisto plasmasta, suolaliuosten suodatus.

产品 说明 模板 257454.png

Hartsit, muovit, musteet ja päällysteet

Öljy- ja polymeerisuodatus, dispersiot, polymerointierät, hartsit, pinnoitteet, muoviyhdistelmät, painovärit, muovinvalmistus, paperipinnoitteet, erittäin puhdas mustesuihkun nestesuodatus.

产品 说明 模板 257814.png

Vedenkäsittely

Veden suodatus, vedenpuhdistuslaitokset, siltojen poisto, putkistojen poisto, hiekan ja levien poisto merivedestä, ioninvaihtohartsin talteenotto, kalsiumin talteenotto, vesikäsittelyyn käytettävien kemikaalien suodatus, pölynpoisto jäähdytystornin asennuksista. Pintaveden suodatus on alue, jota perinteisesti hallitsee patruunasuodatus. Nyt INOCO High Performance -suodatinkoteloiden korkea tehokkuus ja pitkä käyttöikä ovat kustannustehokas vaihtoehto kalliille patruunoille.


Palvelumme

Ø Tarjoaa tekninen muotoilu ja ratkaisut;

Ø ei-vakioisten laitteiden suunnittelu ja valmistus;

Ø Ammattimaista teknistä koulutusta ja ohjeita paikan päällä sopimuksen mukaan;

Ø Tarjoustarvikkeet milloin tahansa;

Ø muu erityinen tekninen palvelu asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

图片1.png

Laatuvakuutus

1. Tiukka sopimusvalvonta kutsui kaikkia osastoja varmistamaan kunkin tilauksen toteutettavuuden.

2.Prosessin suunnittelu ja validointi ennen irtotavaran tuotantoa.

Tarkka määräys kaikissa raaka-aineissa ja apumateriaaleissa. Kaikki raaka-aineet saavuttavat maailman edistyneen tason.

3. Paikan päällä tapahtuva tarkastus kaikkiin prosesseihin, tarkastustietue pysyy jäljitettävänä 3 vuoden ajan.

4. Kaikki tarkastajat ovat taitavia kansainvälisten todistusten kanssa.

5. Laadukkaat WPS- ja ammattimaiset hitsaajat takaavat hitsauksen laadun.

6.100% valmiiden itojen tarkastus ennen lähetystä.

7.Edustettu ja täydellinen testaus- ja tarkastuslaitteisto: NDT, metalli Mikroskooppi, iskutesteri, kovuusmittari ...

8. Tarkastuslaitoksen sääntömääräinen koulutus.

Ohje

1. Kuinka voin päästä tehtaallesi?

V: Tehtaamme sijaitsee lähellä Shanghain lentokenttää, voimme noutaa sinut lentokentällä.

2. Voidaanko laitetta räätälöidä tarpeidemme mukaisesti, kuten esimerkiksi laittaa logo?

V: Tietenkin koneemme voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Myös logosi on saatavilla.

3. Kun olemme järjestäneet tilauksen, aiotko järjestää koneen asennuksen tällä hetkellä?

V: Kaikki koneet testataan hyvin ennen toimitusta, joten lähes niitä voidaan käyttää suoraan, myös koneemme on helppo asentaa, jos asiakas tarvitsee apua, meillä on ilo järjestellä asennus, mutta kaikki kustannukset sinua veloitetaan.


Tutkimus