Inline staattinen mikseri

1. Inline staattinen mikseri, käyttöön se sopii korkean viskositeetin neste-neste sekoitus, reaktio imeytymistä sekoituksen tai polymeeri nesteen imeytyminen, reaktioseos, prosessi tai tuotannon polymeeri nesteen reaktion prosessia, especial varten suuri kapasiteetti virtausnopeus on parempi...

Tuotetiedot

1. Inline-sekoitussuutin esittely

Se sopii korkean viskositeetin neste-neste sekoitus, reaktio imeytymistä sekoitus prosessi tai tuotannon polymeeri nesteen imeytyminen, reaktioseos, prosessi tai tuotannon polymeeri nesteen reaktion prosessia, especial suuren kapasiteetin virtausnopeus on parempi käsittely.

image001


2. tekniset parametrit

Mekaaniset tiedot

Sekoitussuutin toimituksen sisältö

Asuminen ja sekoittamalla elementti

Putken halkaisija

Lopeta yhteys

ASME 16,5 luokan 150

Lämpötila (° C)


Sovellus

█ Se sopii viskositeetti ≤ 104 CP.

█ Sen on säveltänyt paljon X-cross yksiköt ja lomakkeen X-tyyppinen rakenne.

 

Edut

a. laadukkaita raaka-aine: pääasiassa valita raaka iso terästehdas, kuten TPCO, BAO teräs, SHA teräs, jotka ovat paras ja suurin raaka-ainevalmistaja Kiinassa.

b. tiukka fysikaalisten tai kemiallisten testausmenettelyt: vaatimukset tuotteen suunnittelun ja käsittelyn luotettava testitietoja.


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. koska kauan toimitus kestää kestää kauan, miten voit varmistaa, että kone ei ole rikki?

: Meidän kone on kääritty elokuva, varmista, että kone voidaan toimittaa asiakkaan sujuvasti, käytämme teräslanka jotta fiksoida koneistaa säiliöön.

2. mikä on suodattimen Toimitusaika?

V: yleensä 35 päivän kuluessa kehittynyt maksu, jos OEM, se on 40-45 päivän kuluttua ennakkomaksua, toimittamatta on Shanghai.

image003

 


Tutkimus