Kaksipuolinen laukku suodatinkotelon suodatustarvikkeet

Duplex-pussisuodattimen käyttöönotto INOCO-D-duplex-pussisuodatin on suodatinjärjestelmä, joka käyttää kahden sarjan pussisuodattimia tehosteiden saavuttamiseksi, yksi työ, yksi valmius tai kaksi suodatinta toimivat molemmissa. Se on helppo asentaa ja puhdistaa, ja suurempi suodatinalue on likaisempaa, sitä enemmän työaikaa ...

Tuotetiedot

Kaksipuolisen laukun suodattimen käyttöönotto

INOCO-D-duplex-pussisuodatin on suodatinjärjestelmä, joka käyttää kahden sarjan pussisuodattimia tehosteiden saavuttamiseksi, yksi työ, yksi valmius tai kaksi suodatinta toimivat molemmissa. Se on helppo asentaa ja puhdistaa, ja suuremman suodatinalueen likaisempi määrä, enemmän työaikaa ja vähemmän puhtaita aikoja.

Kohtuullinen rakenne, pinta-ala pienellä alueella, pieni, hyvä tiivistys, suuri virtauskapasiteetti helppoa käyttöä, suodattimen käsittelyn sisä- ja ulkopuolella on hiekkapuhallus tai kiillotus, joten pinta on sileä ja hyvä pintakyky.


Tekniset tiedot

Materiaali: CS, SS304, SS316L, CS vuorattu PO, CS vuorattu PTFE

Suodatustarkkuus: 2-100mesh

Käyttölämpötila: 0-500 ° C

Työpaine: 0-20 Mpa

Suunnittelukoodi: H21637-1991, ASME VIII

Valitse vaihtoehto

Säädettävä suodatinjalka

Lämmitysvaippa

Korkea lämpötila ja korkea paine

hakemus

产品 说明 模板 254114.png

Autoteollisuus

Esikäsittelysaunan suodatus, E-Coatin suodatus, pintamaali ja kirkaslakkumaalaus, pohjamaali, maalirenkaan suodattimet, osat puhdistusnesteitä, piirustusyhdisteitä, voiteluaineita, metallintyöstöfluideja ja pumppujen imusuodattimia.

产品 说明 模板 254459.png

kemiallinen

Katalyyttien talteenotto, putken asteikon poisto, vesipitoisten prosessinesteiden, emästen, happojen ja liuottimien kiillotus, emulsioiden ja dispersioiden suodatus, geelien poisto hartseista. Aktivoidun hiilen tai katalyytin poisto hienokemikaaliteollisuudessa on tyypillinen esimerkki vaativasta kemiallisen käsittelyn soveltamisesta. INOCO-suodatinkotelot täyttävät nämä sovellusvaatimukset korkean suodatustehokkuuden ja pitkän käyttöiän sekä luotettavuuden vuoksi.

产品 说明 模板 255038.png

Elektroniikka

Kiekko- ja siruprosessointi, sähköiset etsaushaudat, valokemiallinen kiillotus ja korkean puhtauden veden suodatus ja erilaisten kalvosuodatusprosessien esiprosessi parantamaan niiden kustannustehokkuutta. INOCO-suodinlaukut osoittavat vaaditun puhtauden, tehokkuuden ja johdonmukaisen suorituskyvyn.

产品 说明 模板 255469.png

Ruoka ja juoma

Viinin, väkevien alkoholijuomien ja oluen kiillotus, hiukkasten poistaminen syötäväksi tarkoitetuista öljyistä, hiilimustan poistaminen selluloosasta, lietelannan gelatiinien, nestemäisen sokerin, paksun mehun, maissisiirapin kiillotuksen, tärkkelyksen jalostuksen, maidonjalostuksen ja virvoitusjuomien. Monet INOCO-suodatinkotelot ovat FDA: n ja jopa EEC-elintarvikeprosessien mukaisia, ja ne täyttävät näiden sovellusten ainutlaatuiset ja vaihtelevat vaatimukset.

产品 说明 模板 256007.png

Metallintyöstö

Hydrauliöljyn suodatus, esikäsittelyjärjestelmän suodatus, jalometallien talteenotto, metallintyöstönesteet ja piirustusyhdisteet. Osanpuhdistuskoneet käyttävät suodatinpusseja osien jäljellä olevan lian minimoimiseksi.

产品 说明 模板 256358.png

Öljykemikaalit

Voiteluöljyjen suodatus, polttoaineen lisäaineet, tehostettu öljyn talteenotto, amiiniliuosten suodatus, glykolivetyjen suodatus, kaasunpuhdistusprosessit, tislaus- ja krakkausprosessit, amiinivesit, offshore-suodatusasemat, öljyporaus ja injektionesteet.

产品 说明 模板 256762.png

Maalaa ja lakkaa

Agglomeraattien poisto, maalajäljen koagulaattien poisto, liuotinsuodatus, varastoliuosten poisto, täyttölinjat ja maalinseosviivat, monomeeripuhdistus.

产品 说明 模板 257071.png

lääkealan

Kallisten aktiivisten ainesosien talteenotto, katalyyttien uudelleen etsiminen, aktiivisen hiilen puhdistus ja poisto, gelatiinien, hormonien, vitamiinitiivisteiden suodattaminen, kasviperäisten seosten kiillotus, proteiinin poisto plasmasta, suolaliuosten suodatus.

产品 说明 模板 257454.png

Hartsit, muovit, musteet ja päällysteet

Öljy- ja polymeerisuodatus, dispersiot, polymerointierät, hartsit, pinnoitteet, muoviyhdistelmät, painovärit, muovinvalmistus, paperipinnoitteet, erittäin puhdas mustesuihkun nestesuodatus.

产品 说明 模板 257814.png

Vedenkäsittely

Veden suodatus, vedenpuhdistuslaitokset, siltojen poisto, putkistojen poisto, hiekan ja levien poisto merivedestä, ioninvaihtohartsin talteenotto, kalsiumin talteenotto, vesikäsittelyyn käytettävien kemikaalien suodatus, pölynpoisto jäähdytystornin asennuksista. Pintaveden suodatus on alue, jota perinteisesti hallitsee patruunasuodatus. Nyt INOCO High Performance -suodatinkoteloiden korkea tehokkuus ja pitkä käyttöikä ovat kustannustehokas vaihtoehto kalliille patruunoille.


Palvelumme

Ø Tarjoaa tekninen muotoilu ja ratkaisut;

Ø Uusi laitosrakennuksen ohjaus;

Ø ei-vakioisten laitteiden suunnittelu ja valmistus;

Ø Ammattimaista teknistä koulutusta ja ohjeita paikan päällä sopimuksen mukaan;

Ø Tarjoustarvikkeet milloin tahansa;

Ø teletekninen konsultointi ja palvelut;

Ø muu erityinen tekninen palvelu asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Etu

■Sucking-suodatin voidaan varustaa eri määrällä elementtejä, jotta saadaan mahdollisimman suuri suodatusalue kullekin suodatinkotelosovellukselle, jotta pienimmän painehäviön voi työskennellä.

■Super-suuri virtausnopeus.

■Rigid suodatinelementti ja lajikeasetukset.

■ Automaattinen automaattinen itsepuhdistus, automaattinen suodatin.

■ Yksinkertainen, luotettava ja taloudellinen.

Ohje

1. Missä tehdas sijaitsee?

V: Tehtaamme osoite on: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong Industrial Park, Wuxi kaupunki, Jiangsun maakunta, Kiina.

2. Mitkä laadun tasot ovat tuotteesi?

V: Meillä on tähän mennessä CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME sertifikaatti.

3. Voiko laitetta räätälöidä tarpeidemme mukaan, kuten esimerkiksi laittaa logo?

V: Tietenkin koneemme voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Myös logosi on saatavilla.

4. Voinko tietää, mikä maksu yrityksesi hyväksyy?

A: Tähän asti 100% T / T ennen lähetystä ja 30% talletus maksetaan T / T, tasapainoinen maksaa L / C ovat saatavilla.


图片6.png

Tutkimus